Trimtennis

Trimtennis! Uniek in Nederland:

Trimtennis is een combinatie van training en vrij spelen in groepsverband.  Met een gemixte groep spelers, van beginners tot half-gevorderden.  Voorop staat leren,  plezier, samenspel en een lage drempel om mensen te leren kennen.  Door een vast moment in de week te creëren onder het motto: ” Samen tennissen in vrijblijvendheid”. Iedereen kan terecht voor wat tennisoefeningen met ondersteuning van een trainer en daarna vrij spelen met een bekende groep mensen. Je hoeft dus geen tennispartner of vast groepje te hebben. Ideaal!

Wil je meer? Voor de gewone lessen, in een kleine groep of individueel, kun je bij de reguliere lessen terecht.

Trimtennis start met ongeveer drie kwartier les in een groep.  ( 8 a 12 personen). Daarna wordt de groep aangespoord tot samen spelen. B.v. ingedeeld in dubbels en kan je een uur vrij spelen, eventueel met wat doordraaien. De bedoeling is; iets leren, mensen leren kennen en lekker vrij tennissen. Hierdoor leg je makkelijker contact met andere leden en kun je tennisafspraken maken voor de andere dagen in de week.

Voor wie? Je dient senior lid te zijn van ‘T Stort.  Vooral recreanten van harte welkom.   Denk dan aan nieuwe senior leden of met een paar jaar ervaring. Het gaat om het plezier.  Onder het motto:  “ Samen tennissen in vrijblijvendheid” leg je, je niet vast en hoef je niet elke week te komen.

Meedoen kun je op vertoon van de KNLTB pas en per keer betaal je een kleine vergoeding van 3 euro. Voor de begeleiding van de trainer, ballen etc. De trainer houdt het aantal keer bij dat je komt.  Bij aanvang betaal je voor 10 keer spelen  30 euro (via pin betaling) De 11de keer is gratis. De trainer houdt het aantal keer meedoen bij.  Hiermee is meedoen eenvoudig.

De trimtennisavonden zijn op maandag van 20.00 tot 21.30 uur.  In de periode van febr t/m  juli en  sept t/m  dec.  De lessen worden gegeven door tennisschool Hooijer.  Vragen of aanmelden kan via mail aan  [email protected] of bel 06-37597465. Je kunt ook gewoon een keer komen kijken en meedoen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581