Trimtennis

Trimtennis! Doe je mee?

Trimtennis is een combinatie van training en vrij spelen in groepsverband. Dit met een gemixte groep spelers, van beginners tot leden die al vaker een balletje hebben geslagen. 

Je kunt bij de trimtennis terecht voor een aantal tennisoefeningen, dit wordt aangeboden door een tennisleraar. Daarna is het lekker vrij spelen. Voorop staat leren, samen en vooral heel veel plezier beleven aan tennis. Het is de ideale manier om mensen te leren kennen en om kennis te maken met onze club. Je hoeft namelijk geen tennispartner of vast groepje te hebben. Hoewel we je graag zien, ben je niet verplicht iedereen week te komen. 

Voor wie? Iedereen is van harte welkom maar trimtennis is vooral geschikt voor leden die recreatief willen spelen of bijvoorbeeld voor (nieuwe) leden die graag kennis willen maken met anderen.

Meedoen? Om mee te kunnen doen moet je allereerst wel lid zijn van onze tennisvereniging. Ben je nog geen lid, meld je dan eerst hier aan.

Vervolgens meld je je bij Danique (trainster) zodat je wordt opgenomen in de Whatsappgroep. Aanmelden voor de trimtennis is per les vereist. 

Per keer betaal je een vergoeding van €3,50. Hiervoor regelen wij een tennisleraar, het gebruik van tennisballen en we zorgen voor tennisbanen. Bij aanvang betaal je voor 10 keer spelen, dus in het totaal €35 (graag via pinbetaling). De 11de keer meedoen is gratis. Dit wordt bijgehouden door Danique.

Wanneer? De trimtennis vindt plaats op maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Dit in de periode van februari t/m juli en van september t/m de maand december.

Heb je vragen of wil je je aanmelden dan kan dit bij Danique Hop (trainster) telefonisch of via Whatsapp 06-14611004. Je bent van harte welkom. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581