Ons Clubhuis, de bar en het terras

Ons clubhuis, het terras en de bar is open op de meest geschikte momenten. Dit voor leden van onze tennisvereniging, voor onze tegenstanders bij wedstrijden en/of de supporters/bezoek.

Met 'op het meest geschikte moment' bedoelen we bijvoorbeeld tijdens de competitie, tijdens trainingsavonden, tijdens specifieke activiteiten voor kinderen of tijdens ons Open Stort Toernooi. Dit is vooral ook gebonden aan het voor- en naseizoen, van 1 april tot en met 1 oktober. 

In de zomervakatie en in de winter maken we veelal gebruik van het clubhuis volgens de zelfservice. Dit met uitzondering van competities of events.

Zelfservice betekent dat je zelf met je eigen KNLTB pas het clubhuis kunt openen. Je kunt gebruik maken van een (drank- en snoep) automaat, de toiletten, de kleedkamers of de douches. 

De Barcommissie bepaalt wanneer het clubhuis, de bar en het terras open zijn. Daarvoor maakt de commissie een planning. Jouw rol als lid van onze vereniging wordt nu belangrijk. We vragen je om invulling te geven aan de bardiensten. 

Ons clubhuis mag gebruikt worden tussen 08.30 uur en 24.00 uur. Het terras (vooral goed om te weten in de zomer) is open tot 23.00 uur. 

Lees meer over de terrasregeling van ’t Stort

Goed om te weten:

  • Ons clubhuis is geldloos. In ons clubhuis kun je alleen betalen met je pinpas of via je KNLTB pas. We vinden het niet verantwoord om contant geld in het clubhuis te hebben, Daarnaast maakt het de bardiensten voor iedereen eenvoudiger. Voor de drank- en snoepautomaat bij de zelfservice is nog wel contant geld nodig.
  • Het ‘opladen’ van de KNLTB-pas kan: via ons kassasysteem (wanneer de bar open is en met je eigen pinpas) of thuis met iDEAL: hiervoor heb je een inlognaam en wachtwoord nodig (uitleg in de veel gestelde vragen).
  • Hier vind je antwoord op veel gestelde vragen rondom de KNLTB-pas

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581