Tennisles voor senioren

Leuk dat je mogelijk wilt komen tennissen op ‘t Stort en nadenkt over tennislessen! De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hooijer. Door de jarenlange ervaring is Tennisschool Hooijer niet meer weg te denken bij ’t Stort. Wil jij ook jouw tennisskills verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor tennisles te bespreken. 

Onze trainers:

  • Ronald Hooijer
  • Jesse Fürrer
  • Jort Boonstra
  • Sjors Busink


Senioren tennislessen

Wil je op latere leeftijd beginnen met tennissen? Of als ervaren tennisser jouw tennisspel verbeteren? Dan ben je bij Tennisschool Hooijer aan het juiste adres. Onze ervaren trainers weten precies wat nodig is om jouw spel te verbeteren, van techniek tot tactiek. Overal wordt aan gedacht. 

Individuele- of groepstraining

Als seniorlid kun je kiezen voor individuele en/of groepstrainingen. Wil je aansluiten bij een groep (4 personen) of wil je één op één met een ervaren tennistrainer aan jouw tennisspel werken? Geef bij het inschrijven jouw wensen door.

Wij doen ons uiterste best om een geschikt moment te vinden voor jouw lessen. Kies je voor groepstrainingen, dan zorgen wij voor een trainingsgroep die aansluit op jouw niveau. Dit zorgt voor meer spel- en tennisplezier!

 
Lesmogelijkheden

  • Zomerlessen: 19 lessen* (van april t/m september)
  • Winterlessen: 16 lessen* (van oktober t/m maart) 

*Op de tennislessen is het lesreglement van Tennisschool Hooijer van toepassing. 

Inschrijven tennistraining

Wil je je opgeven voor tennistraining bij Tennisschool Hooijer? Momenteel is er een wachtlijst, maar stuur gerust een mailtje naar [email protected] om aan te geven dat je graag zou willen trainen. Het kan maar zo zijn dat op basis van jouw niveau en inschrijfdatum er voor het volgende trainingsseizoen al een plekje vrij is. 

Deelnemen aan de lessen is alleen mogelijk als lid van de vereniging. Schrijf je ook in bij onze vereniging.

Contactgegevens Tennisschool Hooijer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tennisles? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en dan zien wij jou vast snel op de baan! Tennisschool Hooijer [email protected] of bel of app naar 06-53280385

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581