Open Stort Toernooi

Door wedstrijden te spelen of door mee te doen met een toernooi leer je beter spelen. Je maakt gewoonweg 'meer tennismeters'. Daarnaast is het altijd gezellig en geeft het veel plezier. Je kan meedoen in de enkel of in de dubbel. Je ranking (speelniveau) is daarbij belangrijk. Deze vind je terug in mijn KNLTB. 

Het Open Stort Toernooi (OST)

Elk jaar aan het einde van de zomervakantie organiseren we zelf het Open Stort Toernooi. Dit Open Toernooi (ook mensen van andere verenigingen kunnen meedoen) is bedoeld voor zowel de recreatieve spelers als de lokale toppers.

Het toernooi start op zaterdag, duurt de gehele week en in het laatste weekend worden op zondag alle finales gespeeld. Naast de vele wedstrijden, kun je tenniskleding kopen, je racket laten bespannen of iets lekkers eten of drinken. Ook is het een manier om veel andere leden te leren kennen. 

Wil je als spelend lid een keer een toernooi spelen? dan is dit echt je kans. Gewoon proberen en doe mee bij je eigen club. 

Het toernooi wordt georganiseerd door de Open Stort Toernooi Commissie. Een groep actieve leden die zich samen inzetten om hier een geweldige week van te maken. Ook wordt de hulp ingeroepen van andere leden, denk bijvoorbeeld aan het draaien van extra bardiensten. 

Lijkt het je leuk om ook te helpen, graag! Dit kun je aangeven bij de [email protected]

Andere tennis toernooien.

Er zijn ontzettend veel andere tennisverenigingen om ons heen, zowel in Amersfoort als in de directe omgeving. Ook zij organiseren vaak toernooien. Alle informatie daarover vind je op ons prikbord (naast de ingang van het clubhuis). Natuurlijk kun je ook kijken op de website van de KNLTB. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581