Toernooien voor senioren

In onze regio worden veel verschillende toernooien georganiseerd. Op de website van de KNLTB vind je een overzicht van alle toernooien in de regio en schrijf je je gemakkelijk en snel in. Het is mogelijk om een toernooi te spelen in het enkel- of dubbelspel. Goed om te weten, je speelt altijd op je eigen rating (speelniveau). 

Heb je hulp nodig bij het inschrijven voor een toernooi? De trainers helpen je graag en je kunt gelijk nog een paar tips vragen ;-).

Het Open Stort Toernooi (OST)
Jaarlijks organiseren wij op het ’t Stort het Tennis Store Open Stort toernooi. Het Open toernooi vindt plaats in de zomer en is bedoeld voor zowel de recreatieve spelers als de lokale toppers.

Het toernooi start op zaterdag met het voorweekend en duurt de hele week. In het laatste weekend worden de finales gespeeld. Naast de vele wedstrijden, kun je tenniskleding kopen, je racket laten bespannen of iets lekkers eten en drinken. Ook is dit hét moment om lekker te tennissen, mooie wedstrijden te bekijken en andere leden te leren kennen. 

Het toernooi wordt georganiseerd door de Open Stort Toernooi Commissie. Een groep actieve leden die zich samen inzetten om hier een geweldige week van te maken. Ook wordt de hulp ingeroepen van andere leden, denk bijvoorbeeld aan het draaien van extra bardiensten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581