Opzeggen

Opzeggen van je lidmaatschap moet voor 31 december. Dit doe je door jouw opzegging te mailen naar [email protected]. Vermeld in de mail dat het gaat om het opzeggen van een lidmaatschap met daarbij de naam en geboortedatum van het lid. Je ontvangt van de ledenadministratie een bevestiging van de opzegging. 

Let op! Opzeggingen kunnen uitsluitend schriftelijk worden gedaan bij de ledenadministratie. Opzeggingen bij trainers of bestuursleden worden niet als zodanig beschouwd. 

Wat als je te laat bent met opzeggen?

Zeg je jouw lidmaatschap op na 31 december, dan betaal je €35,- voor de reeds gemaakte kosten aan de KNLTB (overdrachts- en bondskosten). Na 16 februari (de start van het nieuwe seizoen) worden opzeggingen niet meer in behandeling genomen en betaal je de volledige contributie. 

Opzeggen bij de tennisschool!

Zeg je je lidmaatschap op? Dan is het ook niet meer mogelijk om tennislessen te volgen. Zorg dat je je ook op tijd afmeldt bij Tennisschool Hooijer.

De tennisschool maakt na 16 februari een groepsindeling. Heb jij je niet afgemeld, dan gaat men ervan uit dat je ook in de zomer wil lessen en wordt je ingedeeld (en reserveren zij voor jou een plek). Meld je je toch af na 16 februari dan worden de lessen door de tennisschool in rekening gebracht. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581