Over 't Stort

De gezelligste tennisclub van Amersfoort.

Welkom bij onze tennisvereniging! Ons tennispark is gelegen aan de Saffierweg 1 in de wijk Dorrestein in Amersfoort. Half verscholen achter de wijk 'Snoekgensheuvel' en een groene omgeving.

Tennisvereniging ’t Stort is dé plek voor iedereen die van tennis houdt, of je nu beginner bent of ervaren speler. Op onze vereniging kun je tennissen op vijf prachtige gravel tennisbanen en beachtennissen op één van de vier beachvelden. 

Tennis & Beachtennis

’t Stort biedt alles wat je nodig hebt om jouw tennis- en beachtennisvaardigheden te verbeteren. Onze tennisbanen worden elke dag onderhouden. Of je nu wil werken aan jouw forehand, backhand of service onze professionele trainers staan voor je klaar om je te helpen!

Dat is niet alles! Onze beachtennisvelden zijn perfect om in een ontspannen sfeer te genieten van een sportieve strijd. Het zand, de zon en fanatieke medespelers maken beachtennis een mooie sport. En het mooiste van alles? Het is gemakkelijk te leren en iedereen kan meedoen!

Activiteiten & faciliteiten

Naast tennis en beachtennis hebben we nog veel meer te bieden. 

We organiseren regelmatig toernooien, competitiewedstrijden en sociale evenementen om onze leden samen te brengen en te laten genieten van prachtig tennis en onze mooi club. Ook hebben we een gezellig ingericht clubhuis waar je kunt ontspannen en waar je kunt genieten van een hapje en drankje met andere leden.

Dus waar wacht je nog op? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en ontdek zelf de mogelijkheden van tennis en beachtennis op ’t Stort.

Reglementen

Bekijk het huishoudelijk reglement en de statuten van de vereniging.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581