Jeugdtraining

Bij TV 't Stort hebben wij een all-in pakket wat betekent dat in het lidmaatschap één zomer tennisles per week bij zit. Daarnaast kan je zelf bepalen of je naast deze ene zomerles vaker wilt trainen en deel wil nemen aan de (buiten) winterlessen. De kosten van deze trainingen komen bovenop het lidmaatschap

  • Zomerlessen: 19 lessen* (van april t/m september)
  • Winterlessen: 16 lessen* (van oktober t/m maart) 

Wil je als jeugdlid bij onze vereniging lessen dan nodigen we je graag uit voor een proefles, zodat we goed kunnen zien wat jouw niveau is en of je bij een bestaand groepje past (mits er plek is in een groepje). Proeflessen doen we zoveel mogelijk in de les waarvan wij denken dat je er voor vast in past. 

Naast de leerzame trainingen organiseert Tennisschool Hooijer het gehele jaar door leuke (tennis)activiteiten. Met het zomerse tennis jeugdkamp als grote hoogtepunt!

Onze jeugdtrainers
De jeugdtrainingen worden gegeven door ervaren trainers. Zij worden vaak geholpen door stagiaires en jeugdspelers in (tennis)opleiding.

  • Ronald Hooijer
  • Jesse Fürrer

Contactgegevens Tennisschool Hooijer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tennisles? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en dan zien wij jou vast snel op de baan!

Ronald Hooijer
[email protected]
Tel: 06-5380385

*Op de tennislessen is het lesreglement van Tennisschool Hooijer van toepassing. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581