Informatie nieuwe leden

Welkom op onze fraai gelegen en actieve club waar veel te doen is. we zijn uniek doordat onze gravelbanen 12 maanden per jaar open zijn, een beachtennisveld,  trimtennis voor een laagdrempelige start en nog veel meer.  

Nieuwe leden informatie

Als nieuw lid word je na aanmelding via de leden administratie,  welkom geheten door één van onze gastvrouwen of -heren. Heb je vragen over de gang van zaken, zoekt je een tennismaatje?  wil je ergens aan meedoen? Neem contact op met [email protected]

Tennisvereniging ’t Stort speelt op het idyllisch gelegen tennispark met bomen omringd tussen de Snoekgensheuvel en het Van Randwijck huis. We hebben vijf gravelbanen met verlichting en een karaktervol clubhuis. We zijn een gezellige lokale club die op stedelijk niveau goed meedraait. Kenmerkend in vergelijking met andere verenigingen in Amersfoort Zuid is dat je vaak kunt spelenen we 12 maanden op gravel kunnen spelen!  Dat is uniek voor gravelbanen in de stad! Het tennispark ligt aan de Saffierweg 1 te Amersfoort. De ingang is tussen de Kingmaschool en het Van Randwijckhuis verzorgingstehuis, waar ook het parkeerterrein ligt. De fietsenstalling bevindt zich aan het begin van het park.

Wanneer kan ik spelen? 

Uniek is dat onze gravelbanen het hele jaar open zijn! Er is een beperkt hollands weer risico. Via de webcam kunt u zien of er plassen staan. Bij andere situatie, zoals opdooi, hangen de netten omlaag. De speeltijden inclusief gebruik van verlichting zijn de hele week van 9.00 tot 23.00 uur. Je KNLTB pas geeft toegang tot het park en clubhuis (incl wc’s, koffie en automaat en baanverlichting).

Wintertennis

De winterperiode loopt van 1 Oktober t/m 15 maart. Bij sneeuw en dooi  in de ondergrond mag er niet gespeeld worden. De netten hangen dan omlaag.

Bardiensten

Onder het motto “van de leden voor de leden” wordt ons clubhuis door eigen leden gerund. Dat geeft veel betrokkenheid bij de club.  Bij aanvang van het seizoen kunt je jouw bardiensten inplannen. Afkoop is ook mogelijk. Als je achter de bar staat moet je onze richtlijnen voor verantwoord alcoholgebruik in acht nemen.

Informatie

De website is het belangrijkste nieuwsorgaan van de club. Daarnaast wordt er gerichte informatie verstrekt per e-mail.

De werkwijze van de vereniging staat in meer detail beschreven in de statuten en het huishoudelijk reglement. Zie ook het gebruik van ledenpassen.

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

033 4615001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort