Informatie nieuwe leden

Voor alle nieuwe leden.

Allereerst van harte welkom bij onze tennisvereniging. Op deze pagina vind je de eerste informatie die je moet weten als nieuw of aankomend lid. Hieronder vind je de eerste informatie maar we heten je van harte welkom op één van de eerstvolgende informatiebijeenkomst voor (nieuwe) leden.

  • dinsdag 23 mei 2023 om 19.00
  • vrijdag 30 juni 2023 om 19.00
  • zaterdag 26 augustus 2023 om 10.00 uur
  • dinsdag 3 oktober 2023 om 19.00 uur
  • zaterdag 11 november 2023 om 10.00 uur

Je kunt je aanmelden via volgende emailadres: [email protected]. Maar loopt ook gewoon gerust naar binnen in ons clubhuis.

Als tennisvereniging maken we gebruik van een prachtig tennispark gelegen in de wijk Dorresteijn. Naast een mooi clubhuis hebben we vijf gravelbanen met verlichting en vier beachtennisbanen. Wij kunnnen 12 maanden per jaar gebruik maken van onze velden, daarbij hebben we de afspraak dat we van 08.30 tot 23.00 uur in de avond mogen spelen (daarna gaan/moet de verlichting uit).

Via onze webcam  heb je altijd direct een overzicht over de tennisbanen. Zo kun je zien of de banen bezet zijn of dat er speelruimte is, je kunt je zoon of dochter zien spelen en het geeft een indicatie of banen bespeelbaar zijn (denk aan slecht weer). 

Wil je bij ons komen tennissen en wil je lid worden, dan vragen we je dit inschrijfformulier in te vullen en te versturen. We bieden ook tennisles in samenwerking met tennisschool Hooijer. Zie daarvoor alle informatie bij Tennisles.

Je lidmaatschap is inclusief een eigen KNLTB pas. Deze pas geeft toegang tot het park en clubhuis (incl. wc’s, koffie-apparaat en snoep-automaat en bediening van de baanverlichting).

Soorten lidmaatschap, tarieven en kosten vind je terug op de pagina Contributie.

Voor en door leden. 

Onder het motto “voor de leden door de leden” wordt ons clubhuis door eigen leden gerund. Op deze manier is het haalbaar een eigen clubhuis te hebben en (dat is ook fijn) de prijzen zijn daardoor laag. Bij aanvang van het seizoen kun je jouw bardiensten inplannen. Afkoop is ook mogelijk. Als je achter de bar staat moet je onze richtlijnen voor verantwoord alcoholgebruik in acht nemen.

Informatie

Onze website is het officiële nieuwsorgaan van de club, daar vind je de meeste infromatie. Daarnaast verzorgt de voorzitter voor leuke nieuwsbrieven. Soms is er hele specifieke informatie, dan gebruiken we je e-mailadrs.

Tevens is er de KNLTB clubapp met nieuws en ledeninfo en onder andere de mogelijkheid om een banen af te hangen of te reserveren.

Op Facebook tref je ons onder [email protected] en op Instagram: @tvstort.nl

De werkwijze van de vereniging staat in meer detail beschreven in de statuten en het huishoudelijk reglement. Zie ook het gebruik van ledenpassen.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581