Informatie nieuwe leden

Voor alle nieuwe leden

Allereerst van harte welkom bij onze tennisvereniging. Op deze pagina vind je de eerste informatie die je moet weten als nieuw of aankomend lid. We heten je ook van harte welkom op één van de eerstvolgende informatiebijeenkomst voor (nieuwe) leden. Je ontvangt als nieuw lid een uitnodiging hiervoor en kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]. Maar loopt ook gewoon gerust naar binnen in ons clubhuis.

Als tennisvereniging maken we gebruik van een prachtig tennispark gelegen in de wijk Dorrestein. Naast een mooi clubhuis hebben we vijf gravelbanen met verlichting en vier beachtennisbanen. Wij kunnnen 12 maanden per jaar gebruik maken van onze velden, daarbij hebben we de afspraak dat we van 08.30 tot 23.00 uur in de avond mogen spelen (daarna gaan/moet de verlichting uit).

 

Voor en door leden

Ons clubhuis wordt door onze eigen leden gerund en we verwachten van onze leden dat ze hun steentje proberen bij te dragen. Van ieder seniorlid wordt verwacht dat ze vrijwilligerspunten behalen. Dit kan door bardiensten te draaien, maar bijvoorbeeld ook door lid te worden van een commissie. Het is ook mogelijk om je vrijwilligerspunten af te kopen.

 

Informatie

Onze website is het officiële nieuwsorgaan van de club, daar vind je de meeste informatie. Tevens is er de KNLTB clubapp met nieuws en ledeninfo en onder andere de mogelijkheid om een banen af te hangen of te reserveren. Ook worden er af en toe nieuwsmails verstuurd.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581