Informatie nieuwe leden

Welkom op ons fraai gelegen park en welkom bij onze actieve club waar veel te doen is. Wij zijn uniek doordat onze gravelbanen 12 maanden per jaar open zijn. Tevens hebben we een vier beachtennisvelden, organiseren we trimtennis voor een laagdrempelige start, kun je tennislessen nemen, organiseren we toernooien en nog veel meer.  

Nieuwe leden informatie

Als nieuw lid word je na aanmelding (via dit formulier) welkom geheten door één van onze gastvrouwen of -heren. Heb je vragen over de gang van zaken, zoek je een tennismaatje of wil je ergens aan meedoen? Neem contact op met [email protected]

Tennisvereniging ’t Stort speelt op het idyllisch met bomen omringd tennispark gelegen in de wijk Dorresteijn. We hebben vijf gravelbanen met verlichting, vier beachtennisbanen en een karaktervol clubhuis. We zijn een gezellige lokale club die op regionaal niveau goed meedraait. Kenmerkend in vergelijking met vele andere verenigingen in Amersfoort is dat we 12 maanden op gravel kunnen spelen! Daarnaast kun je buiten de spitsuren relatief gezien vaak spelen.

Het tennispark ligt aan de Saffierweg 1 te Amersfoort. De ingang is naast de Kingmaschool. Er is een parkeerterrein aanwezig. Onze fietsenstalling bevindt zich aan het begin van het park.

Wanneer kan ik spelen? 

Uniek is dat onze gravelbanen het hele jaar open zijn met een beperkt hollands-weer-risico. Via onze webcam kun je zien of er plassen staan of sneeuw ligt op onze banen. Bij andere situaties,  bijvoorbeeld opdooi, hangen de netten omlaag. Ook in onze agenda is te lezen of er wel of niet gespeeld kan worden. De speeltijden inclusief gebruik van verlichting zijn de hele week van 9.00 tot 23.00 uur. Je KNLTB pas geeft toegang tot het park en clubhuis (incl. wc’s, koffie-apparaat en snoep-automaat en bediening van de baanverlichting).

Wintertennis

Onze vereniging biedt ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief winterlid van onze vereniging te worden. De winterperiode loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Bij sneeuw, dooi of plassen op de baan mag er niet gespeeld worden. De netten hangen dan omlaag.

Bardiensten

Onder het motto “van de leden voor de leden” wordt ons clubhuis door eigen leden gerund. Dat geeft meer betrokkenheid bij de club en houdt de prijzen laag.  Bij aanvang van het seizoen kunt je jouw bardiensten inplannen. Afkoop is ook mogelijk. Als je achter de bar staat moet je onze richtlijnen voor verantwoord alcoholgebruik in acht nemen.

Informatie

De website is het officiële nieuwsorgaan van de club. Soms is er gericht nieuws per e-mail. Tevens is er de KNLTB clubapp met synchroon nieuws en ledeninfo. Op Facebook treft u ons op: [email protected] en op Instagram: @tvstort.nl

De werkwijze van de vereniging staat in meer detail beschreven in de statuten en het huishoudelijk reglement. Zie ook het gebruik van ledenpassen.

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of gebruik het formulier onderaan deze pagina. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581