Bardienst inplannen

Aan het begin van het seizoen krijg je via je e-mail een uitnodiging voor de inschrijving van de bardiensten. Inschrijven kun je dan zelf doen via de de clubapp of KNLTB site mijn.kltb.club.

Ben je nieuw bij ‘t Stort, dan is het handig als iemand je wat uitleg geeft over het reilen en zeilen in de bar. Hiervoor kun je een afspraak maken met iemand van de barcommissie via [email protected]. Indien gewenst kunnen dan ook de bardiensten samen worden ingepland.  Je kunt bovendien je eerste bardienst plannen op een bardienst met een dubbele barbezetting waarop al iemand is ingeschreven, zodat hij/zij je verder wegwijs maakt achter de bar.

Uitleg werking clubapp. De video is geleend, dus denk 't Stort in plaats van hun naam. Uitleg van collega vereniging.

Werking via de stortsite. Kan na inloggen via de knop "mijnclub" rechtsbiven op de site

Uitleg bardienstplanner op mijn.knltb.club

  • Je gaat naar mijn.knltb.club, zoekt naar "Stort" en kiest onze club met het bekende logo:

    daarna kan je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Je kan ook kiezen voor de wachtwoordvergeten functie,  als je de mail niet meer hebt. Je bondsnummer kan je vinden op je ledenpas.
  • In het scherm wat opent zie je de diensten die je vereniging hebt aangemaakt. Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven. Wit = een dienst die ingevuld is en Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
  • Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581