Bardienst inplannen

Aan het begin van het seizoen krijg je via je e-mail een uitnodiging voor de inschrijving van de bardiensten. Inschrijven kun je dan zelf doen via de clubapp of KNLTB site mijn.knltb.club.

Ben je nieuw bij ‘t Stort, dan is het handig als iemand je wat uitleg geeft over het reilen en zeilen in de bar. Hiervoor kun je een afspraak maken met iemand van de barcommissie via [email protected]. Indien gewenst kunnen dan ook de bardiensten samen worden ingepland. Je kunt bovendien je eerste bardienst plannen op een bardienst met een dubbele barbezetting waarop al iemand is ingeschreven, zodat hij/zij je verder wegwijs maakt achter de bar.

Uitleg werking clubapp. De video is geleend, dus daarom dat je een andere vereningsnaam hoort in de video. Uitleg van collega vereniging.

Werking via de stortsite. Kan na inloggen via de knop "mijnclub" rechtsboven op de site. 

Uitleg bardienstplanner op mijn.knltb.club

  • Je gaat naar mijn.knltb.club, zoekt naar "Stort" en kiest onze club met het bekende logo:

    Daarna kun je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Als je deze mail niet meer hebt, kun je kiezen voor de optie 'wachtwoord vergeten'.Je bondsnummer staat op je ledenpas.
  • In het scherm wat opent zie je de diensten die door 't Stort zijn aangemaakt.
    Blauw gekleurd zijn de diensten waarvoor je jezelf hebt ingeschreven, groen gekleurd zijn de diensten die nog beschikbaar zijn en we iemand voor zoeken. De wit gekleurde diensten zijn al ingevuld. 
  • Als je een dienst hebt gevonden, dan klik je op de dienst en klik je op 'inplannen'. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581