Zomer Beach Deal

Zomer beach deal voor gezelligheid en sportiviteit in een pakket.

Vele beachsporten zijn mogelijk op de vier permanente beachvelden bij Tennisclub ’T Stort. Op “ t Stort Beach” kun je laagdrempelige sporten en bewegen in een relaxte sfeer. We zijn er primair voor beachtennis, maar beachvolleybal en beachvoetvolley zijn ook mogelijk.  Het aanbod ontwikkeld zich jaarlijks op basis van de vraag. Dit seizoen is er een zomer beachdeal voor onbeperkt vrij spelen en/of fun- beach op de woe avond. Af en toe doen we de vrijdag avond interne beachtennis competitie of beach en borrel. Volleybal gebeurd iom AVV keistad. Alles afhangkelijk van de corona maatregelen.

Zomerbeach deal 

Van 1 mei t.m. 1 Oktober. Inclusief gebruik club beachpaddels. Je krijgt tevens een eigen pas waarmee je toegang hebt tot het park, de kleedkamers, automaat en Wc plus afhangbord in de hal. 

Fun beachtennis: vrijdag avond open groep.

Wil je met een groepje enthousiastelingen actief zijn? Laagdrempelige beachtennis met uitleg over bewchtennis en veel fun. Lekkere inspanning en toch relaxed. Je kunt gemakkelijk instappen blijkt in de praktijk. Ook zonder tenniservaring. Je leert mensen leren kennen, en jezelf😉 . Deze open groep is op de vrijdag avond van 20 t/m 21.30 u. Daarna kun je nog spelen. Meedoen is geen verplichting. De start in mei. Kosten  funbeach. Voor stortleden is deze gratis. Voor zomerbeachleden is het extra 3,10 euro per keer via 10 rittenkaart 

Beachlessen van de pro's.

De kneepjes van het vak kunt u leren van onze beach pro's. Op de zaterdagochtend wordt in groepjes lesgegeven. Losse lessen zijn ook mogelijk. Vragen? mail [email protected] of bel/app 06-24506245

Kosten en aanmelden.

Zomerbeachdeal 52 euro plus 25 euro borg pas

De  zomerbeach lid mag 2 keer een introduce meenemen voor 5 euro per keer.

Meld je aan via https://www.tvstort.nl/lid-worden Vragen? Mail led [email protected]

Beach Clinic voor feestje, verjaardag of teambuilding?

Met je sportteam, verjaardag, familie of werk ben je van harte welkom op de 4 velden van ‘T Stort Beach voor een clinic Beachtennis.

Losse huur beachvelden 

Kosten 20 euro per uur. Savonds en weekeinde in overleg. 

Betaling per tikkie of betalingsverzoek mogelijk. Mail: 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581