Terrasgebuik

Terrasgebruik valt onder de inrichtingvergunning en horeca vergunning. We mogen de hele dag het tarras gebruiken tot savonds 23 u. Na elf uur ’s avonds mag het terras niet meer gebruikt worden voor horecaacitiveiten. Men moet voor horecaaktiviteiten dus vóór 23:00 naar binnen.

Waar kan ik dan roken?

Omdat men binnen niet mag roken, mag dat na 23.00 uur wel buiten. Dat is dan geen ‘horeca terrasgebruik’, zo lang men niet gaat zitten en men geen drank heeft meegenomen.

Overlast naar omgeving.

Uiteraard mag men overdag maar zeker na 23 u geen overlast naar de omgeving veroorzaken. Normaal gebruik voor tennis en acitiviteiten valt binnen de vergunning. Een paar keer per jaar is er een uitzondering aangevraagd

Boetes

Misschien heeft u al gemerkt dat horeca-ondernemers in de binnenstad strak optreden tegen ‘terrasmisbruikers’. Zij willen ook geen boete aan hun broek krijgen. Dat geldt ook voor ons. Dat vraagt dus alertheid van degene die bardienst heeft, maar natuurlijk vooral van alle leden.

Ter herinnering

Er zijn tekstborden ter ondersteuning en herinnering. De waarschuwing van de Gemeente nemen we serieus en expliciete overtreders zullen eventuele boetes zelf moeten betalen.

Het bestuur vraagt ieders medewerking, zodat we heerlijk van tennis en terras kunnen blijven genieten! Heeft u vragen ? Stuur ons dan een mail. [email protected]

Het bestuur TV ‘T Stort

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581