Soorten lidmaatschap

Voor elk wat wils

'T Stort biedt u een lidmaatschap voor het hele jaar aan tegen een aantrekkelijke contributie. Het jaarlidmaatschap loopt van 1 april tot 1 april en wordt jaarlijks automatisch verlengd tenzij u vóór 1 januari opzegt.

Voor niet-leden die graag de hele winter door willen spelen op gravel bieden wij Wintertennis aan!

Als bedrijf slaat u bij 'T Stort 2 vliegen in één klap met het Bedrijfslidmaatschap

Voor ouders van jeugdleden en leden van andere Dorrestein Sportverenigingen bieden we nu ook een zomerlidmaatschap. Onbeperkt tennissen in de zomermaanden juli en augustus voor € 50,00 plus een borg van €25,00 voor de tijdelijke pas. Dit is een maal toepasbaar. Daarna dient u normaal lid te worden.

’t Stort heeft ook: Trimtennis, handige zelfservice en gezellige evenementen en de zomer-beach-deal!

Proberen of introducés

Uitproberen of introductie kan. Je kunt zelf langskomen of als  introducé met een Stortlid meekomen.

Het Stortlid geeft de introducé op bij de bardienst die de namen van het Stortlid en de introducé invult in het introducéschrift. Na betaling van € 5,-voor senior (18 jaar en ouder) en € 2,50 voor een junior introducé (tot en met 17 jaar) geeft de bardienst een introducépas af. Deze pas is alleen die dag geldig en moet weer worden ingeleverd bij de bardienst. Het afhangen is verplicht. Je kunt maximaal 3 keer dezelfde introducé introduceren.

Voor aanmelding vult u het online formulier in.

Stuur daarnaast een mailtje naar [email protected] waarin u aangeeft of u zich aanmeldt voor een regulier jaarlidmaatschap of voor een tijdelijk winter- of beach lidmaatschap, met vermelding van uw IBANnr voor de
automatische incasso van de contributie én een pasfoto.

Mocht u eerder winterlid zijn geweest, dan hoeft u alleen maar een mailtje te sturen dat u uw tijdelijke lidmaatschap opnieuw wil activeren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort