Lid worden? Dat kan.

Voor elk wat wils

Bij onze tennisvereniging is het mogelijk het gehele jaar te spelen tegen een aantrekkelijke contributie. Het jaar lidmaatschap loopt van 1 april tot 31 maart en wordt jaarlijks automatisch verlengd tenzij je vóór 31 december opzegt.

Ben je lid van een andere tennisvereniging en wil je graag in de winter buiten - op gravel - blijven tennissen, dan kan dit bij onze vereniging, wij bieden wintertennis aan!

Als bedrijf sla je bij 't Stort twee vliegen in één klap met het bedrijfslidmaatschap

Naast tennislessen bieden we onze eigen leden ook trimtennis.

Proberen of introducés

Een keertje tennis uitproberen, dan kan natuurlijk. Neem dan even contact op met de ledenadministratie of kom mee als introducé met één van onze leden.

Als lid van onze vereniging geef je je introducé op bij de bardienst, die de namen van het Stortlid en de introducé invult in het introducéschrift. Na betaling van €5,- voor senior (18 jaar en ouder) en €2,50 voor een junior introducé (tot en met 17 jaar) geeft de bardienst een introducépas af. Deze pas is alleen die dag geldig en moet weer worden ingeleverd bij de bardienst. Het afhangen is verplicht. Je kunt maximaal 3 keer dezelfde introducé introduceren.

Wil je lid worden van 't Stort, vul dan direct het online formulier in. Je ontvangt een bevestiging en welkomstmail van de ledenadministratie. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581