Uitnodiging inplannen bardiensten seizoen 2019

26 februari 2019

Best Stortleden,

Vanaf heden kun je je bardiensten voor dit seizoen weer inplannen. Dit kan net als vorig jaar in de bardienstenplanner van mijn.knltb.club. Meer uitleg kun je vinden op onze eigen site  (bardienst inplannen).

Ook in 2019 zal de barcommissie (nieuwe) leden uitleg geven over de bardiensten als hier vragen over zijn. Hiervoor zijn 3 info avonden gepland in het clubhuis, en wel op 16 april, 12 juni en 22 augustus om 20:00 uur.

De regels van de bardiensten op een rijtje:
  1. We vragen iedereen die op 1 januari (2019) 18 jaar of ouder is bardiensten te draaien. Hiervoor hanteren we een puntensysteem. Voor bardiensten op drukke tijden (zoals tijdens competities en evenementen) of voor avonddiensten krijg je 4 punten. Voor de rustige ochtenddiensten krijg je 3 punten. Het is de bedoeling dat je op deze manier twaalf punten verzameld.

  2. Wil je geen bardiensten draaien, dan is het mogelijk je bardienst (geheel of gedeeltelijk) af te kopen. Je kunt dit doen door vóór 15 maart 2019  € 6,75 per punt over te maken naar rekening NL90 INGB 0000 1608 75 ten name van TENNISVERENIGING T STORT.

  3. Omdat de eerste toernooien en competities al vroeg beginnen en om ervoor te zorgen dat de bar dan open kan zijn, is de deadline voor het inplannen van je diensten 15 maart. Mocht je dan je bardiensten nog niet hebben gepland zal het volledige afkoopbedrag worden geïncasseerd.

  4. Meer informatie over de bar en de bardiensten kun je vinden op www.tvstort.nl/bardienst.

 
Certificaat Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) 
Volgens de Drank- en Horecawet zijn alle barvrijwilligers wettelijk verplicht in het bezit te zijn van een IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Wanneer leden achter de bar dit niet hebben lopen we bij controle het risico op een forse boete en zetten we onze vergunning op het spel.

Dus, draai je bardiensten en heb je de Instructie Verantwoord Alcohol schenken nog niet gelezen en het certificaat nog niet behaald, dan verzoeken wij je dit z.s.m. te doen. Op deze pagina vind je hoe je dat kunt doen.

 
Invallen tegen vergoeding
Wij zijn op zoek naar mensen die onze invalpoule willen versterken. Leden van de invalpoule nemen, tegen een vergoeding van 25 euro (uitbetaling binnen een week),  een bardienst over wanneer iemand onverwachts verhinderd is. 

De voorwaarden om aan de invalpoule te mogen deelnemen zijn als volgt:
❶ Uitleg gehad van de barcommissie over "wat houdt een bardienst in" 

❷ In bezit van IVA certificaat

❸ Minimaal 18 jaar

❹ Regelmatig beschikbaar voor een bardienst

❺ We verwachten van je dat je, als deelnemer aan de invalpoule, snel reageert wanneer wij een oproep voor        een invaller rondsturen.

Mocht je interesse hebben of iemand weten, stuur dan een mail naar [email protected]
 
Met vriendelijke groet,
Ton Verstaij en Anita Stam (Barcommissie T.V. ’t Stort)


Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort