Jeugd

Voorrang jeugd op wachtlijst

Om gezinstennis te stimuleren krijgt een nieuw jeugdlid voorrang als een ouder/verzorger al lid is. Dit geldt regelmatig bij een wachtlijst voor de jeugd.

Jeugdlidmaatschap en ondersteuning door sportfonds 

Via de club is het mogelijk om ondersteuning door het sportfonds te krijgen. lgemene vragen via deze link naar het jeugdfonds van de gemeente. Specifieke vragen kunt u per mail stellen via [email protected]

Competie en training

Het hele jaar door bieden we voor de jeugd training, waarbij de zomertraining in het lidmaatschap inbegrepen is, en competie aan. Daarnaast hebben organiseren we jaarlijks terugkerende evenmenten die altijd druk bezocht worden.

Jeugdkamp

Jaarlijks organiseert Tennisschool Hooijer een jeugdkamp voor alle jeugdleden vanaf 5 jaar. Dit is toch wel een van de hoogtepunten van het jaar. Het jeugdkamp valt altijd in een van de laatste weekenden voor de zomervakantie.

Zaterdagmorgen komen de kinderen aan en avonds slapen ze een nachtje en zondagmiddag sluiten we af. Voor de kinderen die het te spannend vinden om te blijven slapen bestaat de mogelijkheid om avonds opgehaald te worden en ’s ochtends weer gebracht te worden. Tevens is het mogelijk om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen.

Wat doen we op zo’n jeugdkamp? Te denken valt aan : tennissen uiteraard, maar ook tennisclinics, spelletjes doen, film kijken, stormbanen, springkussens, avondquiz, lekker eten en drinken etc. Niet alleen wordt er snoep en patat gegeten, maar ook komkommers, appels, worteltjes, etc.

Open Stort Jeugdtoernooi

Het Open Stort Jeugdtoernooi 2017

Van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni was het Open Stort Jeugd Toernooi (nieuwe opzet)

Dit jaar is er gekozen voor een kleurentoernooi, waarbij er elke dag met een andere kleur bal gespeeld werd, gekoppeld aan niveau en leeftijd.

Zo speelde er maandag de kinderen met de gele bal, dinsdag de groene bal, woensdag de rode bal en donderdag de oranje bal en vrijdag hadden we een beachevent !

Het was een super succes, waarbij er maar liefst 72 kinderen meededen van onze eigen club TV ’t Stort. Een record !

Organisatie bedankt : Jesse Furrer, Jort Boonstra, Niels Doleweerd, Harmen Severeins, Thijs Konijn, Carla van Ommen en Ronald Hooijer

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581