Jeugd

Informatie voor jeugd

Allereerst leuk dat je wilt komen tennissen, je bent van harte welkom bij onze tennisvereniging.

Wat moet je allemaal weten? Wil je het tennissen een keertje proberen, dan kun je meedoen met een tennisles. Hier kun je ervaren of uitproberen of tennis echt iets is voor jou. Meld je even aan bij de ledenadministratie, dan brengen wij je in contact met de tennisschool. 

Vind je het echt leuk en wil je lid blijven, dan vragen we je het inschrijfformulier van onze tennisvereniging in te vullen en te versturen. De penningmeester zorgt ervoor dat je een nota ontvangt voor de contributie

Belangrijk: je contributie is inclusief één tennisles per week in de zomermaanden. Wil je meer lessen of lessen in de wintermaanden, dat kan natuurlijk. Dit kan je altijd overleggen met onze tennisschool. Hiervoor ontvang je een aparte rekening van de penningmeester. 

Om tennismeters te maken en om het plezier te ontdekken in het tennisspel kun je ook deelnemen aan wedstrijden of de competitie. Wil je meedoen, dan laat je dit gewoon even weten aan je tennisleraar, ook ontvang je een bericht om je op te geven. Niveau rood, oranje, groen of geel, kinderen kunnen - op verschillend niveau en passend bij de leeftijd - mee spelen. Altijd leuk!

Onze tennisschool organiseert ook jaarlijks een geweldig jeugdkamp. Op ons eigen tennispark en met hulp van vele vrijwlligers organiseert de tennisschool een topkamp. Het jeugdkamp vindt vaak plaats op het één van de laatste weekend voor de zomervakantie. Op zaterdag en zondag kunnen de kinderen genieten van een geweldig tennis-sport-spel-luchtkussen-patat en pannenkoekenfeest. Maar daarnaast organiseert de tennisschool ook nog andere gave actviteiten voor de jeugd, denk aan samen zwemmen, naar Jump XL of een leuke filmavond. 

We vinden het leuk als meer kinderen uit het gezin komen tennissen. Daarom bieden we korting op de contributie bij meerdere kinderen uit hetzelfde gezin. 

Via de club is het mogelijk om ondersteuning door het Jeugdsportfonds te krijgen. Specifieke vragen kun je per mail stellen via [email protected]

Dus .. kom vooral, leer tennissen, maak vrienden en doe mee aan alle leuke activiteiten. We zien je graag. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581