Clinics en Schooltennis

Tennis Clinic en schooltennis

We vinden het belangrijk dat veel kinderen, jongeren of volwassenen kennis kunnen maken met onze sport tennis. Wil jij - voor een groep of samen met een groep - een tennis clinic organiseren, neem dan contact op met onze tennisschool. 

Ook voor scholen bij ons uit de buurt of wijk organiseren we tennislessen. Veel scholen maken daar al gebruik van. Onder begeleiding van één van onze tennisleraren leren de kinderen de eerste technieken van het tennis. Al vrij snel kunnen de kinderen samen overspelen en leidt de eerste kennismaking tot een leuke succes ervaring. 

Omdat voor de lessen vooral plaatsvinden in de ochtend of op de dag kan de tennisschool een dal-uren tarief hanteren. De clinics en schooltennis wordt verzorgd door onze tennisschool Hooijer. 

Heb je vragen, wil je meer informatie of wellicht een clinic aanvragen, neem dan contact op met onze Tennisschool Hooijer: email adres:  [email protected] of te bellen naar Ronald Hooijer : 06-53280385 

Beachtennis Clinic

Als vereniging beschikken we over vier prachtige zand (beach) velden. Een goed zandveld, de juiste belijning, ballen en beach rackets en een mooi muziekje, wij maken er een gave clinic van voor jou. Kom bijvoorbeeld met je eigen sportteam, of wil je een bedrijfsuitjes of familiefeest organiseren, je bent van harte welkom op de velden van ‘t Stort Beach voor een clinic. 

Een standaard clinic van 1,5 uur voor 12 personen inclusief rackets, ballen en veld kost €12,50 per persoon. 

Meer weten of een aanvraag doen, dat kan via [email protected]

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581