Bardienst vervanging regelen

Het kan zomaar gebeuren dat de bardienst toch niet gelegen komt of dat er iets tussen is gekomen.

Probeer in dat geval zélf vervanging te regelen door te ruilen met een ander lid. Bijvoorbeeld door te ruilen met een tennismaatje of door naar de ledenlijst te gaan en rond te vragen. Via de KNLTB site kun je naar de ’t Stort ledenlijst gaan en contactgegevens opzoeken. 

Kom je niet zelf maar heb je een ander ’t Stort lid gevonden die jouw bardienst gaat overnemen? Geef dan door wie jouw bardienst overneemt, door een mail te sturen naar [email protected].

Heb je er zelf alles aan gedaan om een vervanger te vinden, maar is dit niet gelukt? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wij zullen dan besluiten of de bar in die periode gesloten kan blijven of we zullen proberen zelf een invaller te vinden.

Zonder dringende reden niet komen, betekent duperen van anderen, een gesloten clubhuis, gemiste baromzet en teleurgestelde tennissers op de baan. Het bestuur neemt contact met je op. Er wordt dan een boete opgelegd van €50,- per bardienst.

Afkopen van bardiensten

Je kunt je bardienst ook (geheel of gedeeltelijk) afkopen door € 6,75 per punt over te maken naar rekening NL90 INGB 0000 1608 75 ten name van TENNISVERENIGING T STORT. Stuur in dat geval even een mail hierover naar de barcommissie ([email protected]).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581