Bardienst vervanging regelen

Het kan zomaar gebeuren dat de bardienst toch niet gelegen komt of dat er iets tussen is gekomen.

Probeer in dat geval zélf vervanging te regelen door te ruilen met een ander lid. Via de KNLTB site kun je naar de ’t Stort ledenlijstgaan en contactgegevens opzoeken. Je kunt natuurlijk ook  gewoon een tennismaatje vragen om te ruilen en/of jouw dienst over te nemen.

Kom je niet zelf maar heb je een ander ’t Stort lid gevonden die jouw bardienst gaat overnemen? Geef a.u.b. door wie jouw bardienst gaat doen via een mail naar [email protected].

Heb je er zelf alles aan gedaan om een vervanger te vinden maar is dit niet gelukt, stuur dan een mail naar [email protected]. Wij zullen dan besluiten of de bar in die periode gesloten kan blijven of we zullen proberen zelf een invaller te vinden.

Zonder dringende reden niet komen, betekent duperen van anderen, een gesloten clubhuis, gemiste baromzet en teleurgestelde tennissers op de baan. Het bestuur neemt contact met je op. Er wordt dan een boete opgelegd van €50,- per bardienst.

Afkopen van bardiensten

Je kunt je bardienst ook (geheel of gedeeltelijk) afkopen door € 6,75 per punt over te maken naar rekening NL90 INGB 0000 1608 75 ten name van TENNISVERENIGING T STORT. Stuur in dat geval even een mail hierover naar de barcommissie ([email protected]).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581