Bardienst

Als seniorlid van ’t Stort wordt je gevraagd om je steentje bij te dragen aan onze vereniging. Met bardiensten help je je club zodat we allemaal samen van het clubhuis kunnen genieten en een drankje en hapje kunnen gebruiken!

We vragen je daarom drie of vier bardiensten te draaien. Hiervoor hanteren we een puntensysteem. Voor bardiensten van drie uur op drukke tijden (zoals tijdens competities en evenementen) of voor avonddiensten van vier uur krijg je vier punten. Voor de overige bardiensten krijg je drie punten. Het is de bedoeling dat je op deze manier twaalf punten verzamelt. 

Je krijgt aan het begin van het seizoen een uitnodiging toegestuurd voor de inschrijving van de bardiensten via je e-mailadres dat bekend is bij de KNLTB en de ledenadministratie. Inschrijven doe je dus zelf via de KNLTB site op een datum die jou goed uitkomt in je agenda.

Op deze pagina vind je informatie hoe je bardiensten kunt inplannen.

Iedereen die bardiensten draait hoort éénmalig een instructie verantwoord alcoholgebruik te volgen.

Alternatieven voor de bardiensten

Je kunt je aanmelden voor alternatieve taken en daarmee word je vrijgesteld van een aantal bardienstpunten. Het is wel belangrijk dat we dit op tijd weten en er zijn een beperkt aantal plekken, dus vol is vol.

Welke alternatieven zijn er?

  1. Schoonmaak
  2. Tuindienst
  3. Klusteam

Via deze link vind je meer informatie over deze alternatieve taken. Mail naar [email protected]

Afkopen van bardiensten

Wil je geen bardiensten draaien, dan is er de mogelijkheid je bardienst (geheel of gedeeltelijk) af te kopen door €10,- per punt. Stuur in dat geval even een mail hierover naar de barcommissie ([email protected]). Betaling gebeurt per incasso door de penningmeester. 

Vervanging regelen

Op deze pagina vind je wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op een ingeplande bardienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581