Voor iedereen (senior) geldt!

Als lid van ’t Stort (senior) word je gevraagd om je steentje bij te dragen aan onze vereniging. Wij zijn een vereniging voor en door leden. Helpen kan op verschillende manieren. De belangrijkste vrijwilligerstaak is het helpen of draaien van bardiensten.

Met bardiensten help je je club zodat we allemaal samen van het clubhuis kunnen genieten en een drankje of hapje kunnen gebruiken!

We vragen je daarom drie of vier bardiensten te draaien. Hiervoor hanteren we een puntensysteem. Voor bardiensten van drie uur op drukke tijden (zoals tijdens competities en evenementen) of voor avonddiensten van vier uur krijg je vier punten. Voor de overige bardiensten krijg je drie punten. Het is de bedoeling dat je op deze manier twaalf punten verzamelt. 

Van de barcommissie ontvang je een uitnodiging voor het inschrijven van de bardiensten. Inschrijven doe je zelf via de KNLTB site op een datum die jou goed uitkomt in je agenda.

Andere taken bij de club

Je kunt je ook aanmelden voor alternatieve taken en daarmee word je vrijgesteld van bardiensten. Het is wel belangrijk dat we dit (op tijd) weten en er zijn een beperkt aantal plekken, dus informeer eerst en vol is vol.

Welke andere taken zijn er bij de club?

  1. Schoonmaak dienst. Help mee wekelijks het clunhuis schoon te maken. Meer informatie hierover heeft Marian van Leijenhorst. 
  2. Tuin commissie. Help mee het terras, onze tuin en het groen rondom de tennisvelden te onderhouden. Je kunt je aanmelden bij de tuin commissie door een mail te sturen naar Yvette ter Brake (chef tuin commissie). 
  3. Klusteam. Help mee ons clunhuis en het park te onderhouden. Mail naar [email protected]

Ik wil of kan niet helpen! 

Mocht je niet willen of kunnen helpen, dan zijn er nog twee oplossingen.

  • Je kunt altijd een ander lid vragen je bardiensten over te nemen of voor jou in te vullen.
  • Of koop je bardiensten (dat kan in het geheel of gedeeltelijk) af. Dit voor €10,- per punt (€ 120 in het totaal). Voor deze bijdrage huren wij dan vrijwlligers in die je bardienst overnemen. Wil je hier gebruik van maken: stuur dan een email naar de barcommissie ([email protected]). De betaling gebeurt per incasso door de penningmeester. 

Vervanging regelen voor je bardienst.

Op deze pagina vind je wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op een ingeplande bardienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581