Voor alle senioren geldt ..

Als lid van ’t Stort (senior) word je gevraagd om je steentje bij te dragen aan onze vereniging. Wij zijn een vereniging voor en door leden. Je bent verplicht 12 punten aan vrijwilligerswerk te verrichten. Helpen kan op verschillende manieren. De belangrijkste vrijwilligerstaak is het helpen of draaien van bardiensten.

Met bardiensten help je je club zodat we allemaal samen van het clubhuis kunnen genieten en een drankje of hapje kunnen gebruiken!

We vragen je daarom drie of vier bardiensten te draaien. Hiervoor hanteren we een puntensysteem. Voor bardiensten van drie uur op drukke tijden (zoals tijdens competities en evenementen) of voor avonddiensten van vier uur krijg je vier punten. Voor de overige bardiensten krijg je drie punten. Het is de bedoeling dat je op deze manier twaalf punten verzamelt. 

Van de barcommissie ontvang je een uitnodiging voor het inschrijven van de bardiensten. Inschrijven doe je zelf via de KNLTB site op een datum die jou goed uitkomt in je agenda.

Ik wil geen bardienst draaien? Dan zijn er nog andere taken of klussen te doen.

Je kunt je ook aanmelden voor alternatieve taken en daarmee word je vrijgesteld van bardiensten. Het is wel belangrijk dat we dit (op tijd) weten en er zijn een beperkt aantal plekken, dus informeer eerst en vol is vol.

Welke andere taken zijn er bij de club?

  1. De Tuinploeg. De tuinploeg komt iedere laatste zaterdag van de maand bij elkaar (met uitzondering van januari en december). De ploeg start om 9.30 uur en eindigt rond 12.30 uur. De tuinploeg verricht allerlei klussen in en rondom het clubhuis als het om onderhoud van groen, nieuwe plantjes etc. Per jaar zijn minimaal 4 diensten verplicht. Je kunt je aanmelden bij de tuin commissie door een mail te sturen naar Yvette ter Brake (chef tuinploeg). 
  2. Klusploeg. Help mee ons clunhuis en het park te onderhouden. Mail naar [email protected]
  3. Commissies. Binnen onze vereniging zijn er verschillende commissies, bijvoorbeeld de bar- , de communicatie - of de technische commissie. Wil je je aansluiten bij één van deze commissie, stuur dan een mail naar [email protected]

Ik wil of kan echt niet helpen! Dan zijn er nog twee oplossingen.

Mocht je niet willen of kunnen helpen, dan zijn er nog twee oplossingen.

  • Je kunt altijd een ander lid vragen je bardiensten over te nemen of voor jou in te vullen.
  • Of koop je bardiensten (dat kan in het geheel of gedeeltelijk) af. Dit voor €10,- per punt (€ 120 in het totaal). Voor deze bijdrage huren wij dan vrijwlligers in die je bardienst overnemen. Wil je hier gebruik van maken: stuur dan een email naar de barcommissie ([email protected]). De betaling gebeurt per incasso door de penningmeester. 

Vervanging regelen voor je bardienst.

Op deze pagina vind je wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op een ingeplande bardienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581