Wie zijn wij?

Een gezellige tennisclub in de wijk Dorrestein in Amersfoort.

Ons tennispark is gelegen aan de Saffierweg 1 in de wijk Dorrestein in Amersfoort. Half verscholen achter de wijk 'Snoekgensheuvel' en omringd door prachtige bomen. 

We zijn een club voor en door leden. Jij bent van harte welkom om te komen (beach) tennissen, maar we vragen je ook onze club te helpen. Je bent verplicht 12 punten te verdienen door inzet van vrijwilligerswerk. Dit kan bijvoorbeeld door je in te zetten bij de bardiensten. 

We beschikkken over vijf tennisbanen (gravel) en vier beachvelden waar recreatief wordt gespeeld, waar trainingen plaatsvinden of waar wedstrijden worden gespeeld. 

Je kunt zelf vrij spelen maar we bieden ook tennisles. De lessen worden verzorgd door tennisschool Hooijer. Ronald Hooijer (hoofdtrainer) geeft samen met zijn team van trainers bijzonder leuke en leerzame tennislessen. Dit van niveau 8 - 9 tot topniveau. 

We zijn trots op ons gezellige clubhuis met een bar, gezellige tafels en stoelen, een loungegedeelte en natuurlijk gratis Wifi voor iedereen. We beheren samen ons tennispark. Iedereen doet of kan een klus(je) doen.

Het park en ons clubhuis zijn 7 dagen per week met je KNLTB-pas en via ons toegangssysteem toegankelijk.

Er kan tussen 08.30 tot 23.00 uur gespeeld worden.

Is de bar gesloten? dan kun je in de hal van het clubhuis en uit de automaat altijd een drankje halen. Ook kun je de toilet en/of de douche altijd gebruiken.

Van Veen Sport en Recreatiediensten verzorgt het onderhoud van de tennisbanen. Baanonderhoud vindt doordeweeks plaats tussen 07.00 en 10.00 uur. Tijdens het weekend, vakanties, wedstrijden, trainingen of events vindt het onderhoud op aangepaste tijden plaats. 

De banen zijn het hele jaar open met uitzondering van een paar weken voor gefaseerd onderhoud in de winter en bij slechte weersomstandigheden. Bij vorst en opdooi kan de groundsman bepalen dat de banen onbespeelbaar zijn. Als de netten omlaag zijn, kan en mag je niet spelen. 

Als tennisvereniging zijn we maatschappelijk betrokken. Voorbeelden: we organiseren tennisclinics voor de kinderen van de Kingmaschool (speciaal onderwijs), het Corderius (leerlingen van de middelbare school) of de Aloysiusschool (lagere school). Ook zijn er kaartavonden voor leden en/of buurtbewoners stellen we het beachveld beschikbaar voor de volleyvalvereniging. Toeschouwers en buurtbewoners zijn altijd welkom op het terras. Kortom, ’t Stort is een betrokken club in Amersfoort Zuid.

Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon een keertje langs. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581