Wie zijn wij?

Een actieve lokale club met veel mogelijkheden.

  • Het hele tennissen op 5 gravelbanen. Ook bij Vorst.
  • 4 beachvelden voor een relaxte sfeer en wedstrijden in de zomer.
  • Activiteiten voor alle leeftijden en niveaus. Van beginner tot topper.
  • Groeps-motto op training en open groepen om in te stappen. 
  • Leden voor leden aanpak geeft  gezelligheid en lage prijzen.
  • Gratis Wifi.
  • Gravel- en beachtennis  voor de prijs van één!.
  • Redelijk prijs. Voor ongeveer 195,- het hele jaar onbeperkt spelen.   

Onze 5 tennisbanen en 4 beachvelden zijn idyllisch gelegen in de wijk Dorrestein (Amersfoort Zuid). Half verscholen achter de “Snoekgensheuvel” en bomen.

Daarnaast is er veel te doen en voor elk wat wils. Van competitie teams (van laag tot het top niveau op zaterdag), ochtend groepen voor senioren.

Bijna 140 kinderen die met de speciale tenniskids methode spelen. Er zijn open groepen om in te stappen middels trimtennis op maandagavond en funbeach op de woensdag avond. Een laagdrempelige interne recreanten competitie (IRC) en WhatsApp groep om mensen te leren kennen.

Tennisschool Hooijer geeft lessen voor vele leeftijden en niveau’s en geeft clinics aan omliggende scholen.

 

Het park wordt beheerd door eigen leden met het leden voor leden principe. Zo houden we het gezellig en kunnen we de prijzen laag houden.

Het park en het clubhuis is 7 dagen per week met uw KNLTB-pas via ons toegangssysteem toegankelijk en er kan van 9.00 tot 23.00 gespeeld worden.

In de hal van het clubhuis kunt u uit de automaat altijd een drankje nemen. Daarnaast is het toilet en/of douche altijd te gebruiken.

 

Van Veen Sport en Recreatiediensten verzorgt het onderhoud volgens de laatste inzichten. Baanonderhoud vindt plaats doordeweeks tussen 7 en 10 uur. Tijdens weekeinden en vakanties op vindt het onderhoud op aangepaste tijden plaats, en ook als er wedstrijden, training en evenementen zijn.

De banen zijn het hele jaar open met uitzondering van een paar weken voor gefaseerd onderhoud in de winter. Bij vorst en opdooi kan de groundsman bepalen dat de banen onbespeelbaar zijn. Als de netten omlaag zijn kan men niet spelen.
Contact: Thijs van Veen: [email protected]

Er is een Flatscreen TV in het clubhuis. De laatste voor groot genot van sportevenementen zoals Wimbledon, Roland Garros of een mooie voetbalwedstrijd, tennisinstructie of heerlijke film bij het tenniskamp oid.

Voor de TV hebben we Ziggo-box bij geplaatst. De bediening van deze box staat beschreven in een korte handleiding.

Voor oefenen en spel voor kinderen (en ouders) is er een tritennis en oefenmuur voor de jeugd

Maatschappelijke betrokken in Amersfoort Zuid

Voor schooljeugd en buurtbewoners zijn vele projecten en samenwerkingen. Er zijn clinics voor de jeugd: de Kingmaschool voor speciaal onderwijs; middelbare school leerlingen van het Corderius; lagere school Aloysius. In de winter zijn er kaartavonden voor leden en buurtbewoners. Toeschouwers en buurtbewoners zijn welkom op het terras. Kortom, ’t Stort is een betrokken club in Amersfoort Zuid.

Voor gezinnen is er zo voor een aantal uur vermaak.

Hollandse aanpak in de winter 

Aanleg ultime gravel tennisbaan op Ronald Garros. Geen gewone gravel baan. die heeft een toplaag gravel van 2,5 a 3 cm https://www.youtube.com/watch?v=0LH3rocRd1w

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581