Wie zijn wij?

Een actieve lokale tennisclub met veel mogelijkheden.

  • Het hele jaar tennissen op 5 gravelbanen.
  • 4 beachvelden voor een relaxte sfeer met wedstrijden in de zomer.
  • Activiteiten voor alle leeftijden en niveaus. Van beginner tot topper.
  • Tennislessen worden verzorgd door een tennisschool Hooijer, die fanatieke, leuke en gezellige leraren aanbiedt.
  • Voor leden, door leden.
  • Gezellig clubhuis met bar, loungegedeelte en natuurlijk gratis Wifi 

Ons tennispark is gelegen in de wijk Dorrestein (Amersfoort Zuid). Half verscholen achter de “Snoekgensheuvel” en grote bomen.

Tennisschool Hooijer geeft lessen voor vele leeftijden en niveau’s en geeft clinics aan omliggende scholen. Er is veel te doen, van competitie teams (van niveua 8 - 9 tot aan het top niveau op zaterdag). Ook zijn er ochtend groepen voor senioren.

Het park wordt beheerd door eigen leden met het leden voor leden principe. Zo houden we het gezellig en kunnen we de prijzen laag houden.

Het park en het clubhuis is 7 dagen per week met uw KNLTB-pas via ons toegangssysteem toegankelijk en er kan van 9.00 tot 23.00 gespeeld worden.

In de hal van het clubhuis kunt u uit de automaat altijd een drankje nemen. Daarnaast is het toilet en/of douche altijd te gebruiken.

 

Van Veen Sport en Recreatiediensten verzorgt het onderhoud volgens de laatste inzichten. Baanonderhoud vindt plaats doordeweeks tussen 7 en 10 uur. Tijdens weekeinden en vakanties op vindt het onderhoud op aangepaste tijden plaats, en ook als er wedstrijden, training en evenementen zijn.

De banen zijn het hele jaar open met uitzondering van een paar weken voor gefaseerd onderhoud in de winter. Bij vorst en opdooi kan de groundsman bepalen dat de banen onbespeelbaar zijn. Als de netten omlaag zijn kan men niet spelen.
Contact: Thijs van Veen: [email protected]

Er is een Flatscreen TV in het clubhuis. De laatste voor groot genot van sportevenementen zoals Wimbledon, Roland Garros of een mooie voetbalwedstrijd, tennisinstructie of heerlijke film bij het tenniskamp oid.

Voor de TV hebben we Ziggo-box bij geplaatst. De bediening van deze box staat beschreven in een korte handleiding.

Voor oefenen en spel voor kinderen (en ouders) is er een tritennis en oefenmuur voor de jeugd

Maatschappelijke betrokken in Amersfoort Zuid

Voor schooljeugd en buurtbewoners zijn vele projecten en samenwerkingen. Er zijn clinics voor de jeugd: de Kingmaschool voor speciaal onderwijs; middelbare school leerlingen van het Corderius; lagere school Aloysius. In de winter zijn er kaartavonden voor leden en buurtbewoners. Toeschouwers en buurtbewoners zijn welkom op het terras. Kortom, ’t Stort is een betrokken club in Amersfoort Zuid.

En als er niet kan worden getennist, dan gebruiken we het park toch voor gave leuke andere winterse activiteiten. 

Geen tennis, dan maar sneeuwpoppen bouwen. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort

KVK-nummer

31024581