Bardienst

Als senior lid van ’t Stort wordt je gevraagd om je steentje bij te dragen aan onze vereniging. Met bardiensten help je je club zodat we allemaal samen van het clubhuis kunnen genieten en een drankje en hapje kunnen gebruiken!

We vragen je daarom drie of vier bardiensten te draaien. Hiervoor hanteren we een puntensysteem. Voor bardiensten van drie uur op drukke tijden (zoals tijdens competities en evenementen) of voor avonddiensten van 4 uur krijg je 4 punten. Voor de overige bardiensten krijg je 3 punten. Het is de bedoeling dat je op deze manier twaalf punten verzameld. ( ivm Covid 19 in 2020. Voorlopig de helft dus 6 punten.) 

Je krijgt aan het begin van het seizoen een uitnodiging toegestuurd voor de inschrijving van de bardiensten via je email adres dat bekend is bij de KNLTB en de ledenadministratie. Inschrijven doe je dus zelf via de KNLTB site op een datum die jou goed uitkomt in je agenda.

Op deze pagina vind je informatie hoe je bardiensten kunt inplannen

Iedereen die bardiensten draait hoort éénmalig een instructie verantwoord alcoholgebruik te volgen.

Alternatieven voor de bardiensten

Je kunt je aanmelden voor alternatieve taken en daarmee word je vrijgesteld van een aantal bardienst punten. Het is wel belangrijk dat we dit op tijd weten en er zijn een beperkt aantal plekken, dus vol is vol. Meld je dus snel aan bij de contactpersonen.

Het voordeel van alternatieve bardiensten is dat je vrijwilligerstaken doet die misschien beter bij je passen en die je leuker vindt. Welke alternatieven zijn er?

  1. Schoonmaak
  2. Tuindienst
  3. Klusteam

Via deze link vind je meer informatie over deze alternatieve taken.

Afkopen van bardiensten

Wil je geen bardiensten draaien, dan is er de mogelijkheid je bardienst (geheel of gedeeltelijk) af te kopen door € 6,75 per punt over te maken naar rekening NL90 INGB 0000 1608 75 ten name van TENNISVERENIGING T STORT. Stuur in dat geval even een mail hierover naar de barcommissie ([email protected]).

Vervanging regelen

Op deze pagina vind je wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op een ingeplande bardienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 5001

Tennispark ’t Stort

Saffierweg 1
3817 GR Amersfoort