’t Stort algemeen

 

Een actieve lokale club met veel mogelijkheden.

 

 

 

 

 

  • Het hele jaar 5 gravelbanen open.
  • 4 beachvelden voor relaxte sfeer en wedstrijden in  zomer.
  • Activiteiten voor alle leeftijden en niveau’s. van beginner tot top.
  • Groeps-motto op training en open groepen om in te stappen. 
  • Leden voor leden  aanpak geeft  gezelligheid en lage prijzen.
  • Gratis Wifi.
  • Gravel en beach tennis  voor de prijs van een!.
  • Redelijk prijs. Voor ongeveer 195,- het hele jaar onbeperkt spelen
  • ( gemiddeld 17 euro pmnd)   

Onze 5 tennisbanen en 4 beachvelden zijn idyllisch gelegen in wijk Dorrestein. Amersfoort Zuid. Half verscholen achter de “snoekgens heuvel” en bomen. Uniek is dat u voor dezelfde prijs twee soorten tennis kunt spelen. Bovendien zijn gravelbanen 12 maanden open. Behoudens “hollands” risico in de winter. Daarnaast is er veel te doen.

Er is voor ieder wat wils. Van competitie teams (van laag tot het top niveau op zaterdag) , ochtend groepen voor senioren, Bijna 140 kinderen die met het speciale tenniskids methode spelen. Er zijn open groepen om in te stappen op de trimtennis op maandag avond en funbeach op de woensdag avond. Een laagdrempelige interne recreanten competitie (IRC) en watch-app groep om mensen te leren kennen.

Tennisschool Hooijer geeft lessen voor vele leeftijden en niveau’s en geeft clinics aan omliggende scholen.

Het park wordt beheerd door eigen leden met het leden voor leden principe. Zo houden we het gezellig en lage prijzen.

Het hele jaar kunt u de selfservice gebruiken. In de hal van het clubhuis kunt u met de automaat altijd een drankje drinken en toilet of douche gebruiken. Met de KNLTB-ledenpas komt u via ons toegangssysteem binnen.

Het park is 7 dagen per week met uw KNLTB-pas toegankelijk en er kan van 9.00 tot 23.00 met verlichting gespeeld worden..

Van Veen Sport en Recreatiediensten verzorgt het onderhoud volgens de laatste inzichten.  Baanonderhoud vindt plaats doordeweeks tussen 7 en 10u. Tijdens weekeinden en vakanties op aangepaste tijden. Dit als er wedstrijden, training en evenementen zijn.

De banen zijn het hele jaar open met uitzondering van: een paar weken voor gefaseerd onderhoud in de winter. Ook soms bij vorst en opdooi. Als de netten omlaag zijn kan men niet spelen. De groundsman bepaalt uiteindelijk wanneer het kan.
Contact: Thijs van Veen: mtevanveen@hetnet.nl

Er is een Flatscreen TV in het clubhuis. De laatste voor groot genot van sportevenementen zoals Wimbledon, Roland Garros of een mooie voetbalwedstrijd, tennisinstructie of heerlijke film bij tenniskamp oid.

Voor de TV hebben we Ziggo-box bij geplaatst. De bediening van deze box staat beschreven in een korte handleiding.

Voor oefenen en spel voor kinderen (en ouders) is er een tritennis en oefenmuur voor de jeugd

tritennis

tennismuur 2

Voor gezinnen is er zo voor een aantal uur vermaak.

Hollandse aanpak in de winter 🙂

Aanleg ultime gravel tennisbaan op Ronald Garros. Geen gewone gravel baan. die heeft een toplaag gravel van 2,5 a 3 cm 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=0LH3rocRd1w