Park en Clubhuis

Ons idyllisch gelegen door bomen omsloten park is een genot voor het oog en daarmee natuurlijk een prachtige stimulans voor veel tennisplezier. Het ruime terras en keurig onderhouden tuin met vrolijke bloemen geeft een sprankelende en sportieve sfeer. We zijn trots op onze gravel banen, beachbaan en omliggende bomen. Het park inclusief wordt door eigen leden onderhouden met ondersteuning van WT Tuinen als sponsoring in natura. Vanwege ziekte zijn de kastanjebomen bij de entree verwijderd.

luchtfoto

Voor de gravelbanen uit 2010 is een eigen groundsman aanwezig. Thijs Van Veen van Van veen Sport en Recraetiediensten verzorgt het onderhoud volgens de laatste inzichten.  Baanonderhoud vindt plaats doordeweeks tussen 7 en 11u. In het weekeinde en vakanties op aangepaste tijden als wedstrijden, training en evenementen het toestaan.

De banen zijn het hele jaar open met uitzondering van een paar weken voor onderhoud in maart en bij vorst. De groundsman bepaalt uiteindelijk wanneer en vermeldt dit op de site.
Contact: Thijs van Veen: mtevanveen@hetnet.nl

Met de zelfsservice in de hal kunt u altijd een drankje drinken of toilet of douche gebruiken.

Het park is 7 dagen per week met uw KNLTB-pas toegankelijk en er kan tot 23.00 met verlichting gespeeld worden. (Uitzondering geld ’s winters in de weekeinde avonden. Dan graag bij voorkeur spelen op baan 4 en 5 i.v.m. de buren).  De zelfservice openen kan ook met de KNLTB-pasje via ons toegangssysteem.

Er is vrije Wifi voor leden en bezoekers! 

Er is een Flatscreen TV in het clubhuis. De laatste voor groot genot van sportevenementen zoals Wimbledon, Roland Garros of een mooie voetbalwedstrijd, tennisinstructie of heerlijke film bij tenniskamp oid.

Voor de TV hebben we Ziggo-box bij geplaatst. De bediening van deze box staat beschreven in een korte handleiding.

Voor oefenen en spel voor kinderen (en ouders) is er een tritennis en oefenmuur voor de jeugd

tritennis

tennismuur 2

Voor gezinnen is er zo voor een aantal uur vermaak.

Ook in de winter is ons park een plaatje!

100_2080

In 2010 zijn onze banen volledig gerenoveerd (foto’s Jan van Weert, Hartger Gerth).

renovatie1

 

renovatie2

In maart 2014 zijn de bomen bij de entre ivm ziekte gekapt. Een hele verandering na ruim 70 jaar. Er is een fietsenstalling en beachbaan gekomen.