Bardienst Inplannen

Aan het begin van het seizoen krijg je via je e-mail een uitnodiging voor de inschrijving van de bardiensten. Inschrijven kun je dan zelf doen via de KNLTB site.

Ben je nieuw bij ‘t Stort, dan is het handig als iemand je wat uitleg geeft over het reilen en zeilen in de bar. Hiervoor kun je een afspraak maken met iemand van de barcommissie via bc@tvstort.nl. Indien gewenst kunnen dan ook de bardiensten samen worden ingepland.  Je kunt bovendien je eerste bardienst plannen op een bardienst met een dubbele barbezetting waarop al iemand is ingeschreven, zodat hij/zij je verder wegwijs maakt achter de bar.

Uitleg bardienstplanner op afhangbord.nl

  1. Ga op je PC of Mac naar de beveiligde site bardienstplanner.afhangbord.nl
  2. Log in met je e-mailadres óf bondsnummer en je wachtwoord

Ben je nieuw op ’t Stort dan kun je enkele dagen na inschrijving met je e-mailadres of KNLTB-nummer een wachtwoord aanvragen op www.afhangbord.nl en kun je direct inloggen. Vink als nieuw lid na het inloggen alsjeblieft de optie “informatie delen” aan  zodat andere leden je contactgegevens kunnen vinden in de ledenlijst.  

Je wachtwoord vergeten? Klik dan hier

Ontvang je géén e-mail, neem dan contact op met de ledenadministratie van je club. Er staat dan een verkeerd e-mailadres van je in de ledenlijst. Je kunt eventueel ook je e-mailadres aanpassen in MijnKNLTB. Na aanpassing kun je binnen 1 uur opnieuw je Afhangbord wachtwoord opvragen.

  1. Klik op een dag in het schema, daarna op Inschrijven (a)

Als je op Inschrijven klikt, wordt dit binnen 2 seconden verwerkt. Mogelijk heeft je club een tekst toegevoegd over de aangeklikte dag (b) Uitschrijven kan alleen als je club dit toestaat (c) Oranje: volledig ingeschreven. Groen: beschikbaar.

  1. Als je voldoende bardiensten ingeschreven hebt, zie je dit in de rechter kolom (d) staan.
  2. Log uit. Klik op het icoontje rechtsboven in beeld.