Trimtennis

tennis-slag

Trimtennis! Uniek in Nederland:

Trimtennis is een combinatie van training en vrij spelen in groepsverband.  Met een gemixte groep spelers, van beginners tot half-gevorderden.  Voorop staat leren,  plezier, samenspel en een lage drempel om mensen te leren kennen.  Door een vast moment in de week te creëren onder het motto: ” Samen tennissen in vrijblijvendheid”. Iedereen kan terecht voor wat tennisoefeningen met ondersteuning van een trainer en daarna vrij spelen met een bekende groep mensen. Je hoeft dus geen tennispartner of vast groepje te hebben. Ideaal!

Wil je meer? Voor de gewone lessen, in een kleine groep of individueel, kun je bij de reguliere lessen terecht.

Trimtennis start met ongeveer drie kwartier les in een groep.  ( 8 a 12 personen). Daarna wordt de groep ingedeeld in dubbels en kan je een uur vrij spelen, eventueel met wat doordraaien. De bedoeling is; iets leren, mensen leren kennen en lekker vrij tennissen. Hierdoor leg je makkelijk contact met andere leden en kun je tennisafspraken maken voor de andere dagen in de week.

Voor wie? Je dient senior lid te zijn van ‘T Stort.  Tevens zijn vooral recreanten van harte welkom.   Denk dan aan nieuwe senior leden of met een paar jaar ervaring. Het gaat om het plezier.  Onder het motto:  “ Samen tennissen in vrijblijvendheid” leg je, je niet vast en hoef je niet elke week te komen. We hebben een trippenkaart.

Met een strippenkaart kun je zelf kiezen wanneer je gaat. Dus bv 10 keer van de 15 keer meedoen kan prima. Voor de begeleiding van de trainer word een kleine vergoeding gevraagd, 3 euro per keer. Je kunt bij hem of haar een 10 strippenkaart kopen voor 30 euro. Je kunt de  strippenkaart ook delen met een familielid of vriend(in).

De trimtennisavonden zijn op maandag van 20.00 tot 22.00 uur.  In de periode van febr t/m  juli en  sept t/m  dec.  De lessen zullen door Van Veen Sport en Recreatie diensten  worden gegeven.  Aanmelden kan bij mtevanveen@hetnet.nl. Je kunt ook gewoon een keer komen kijken en meedoen.