Toernooien, EEM-Cup en Tiebreak cup

T Stort kent een variatie aan leuke toernooien voor elk niveau.

De EEM CUP

De “EEM Cup” is voor de senioren van de ITA/Tennis033 clubs (alle tennisclubs van regio Amersfoort, Leusden, Hoevelaken).  We spelen een combinatie van DAVIS cup en het “Single- Set-Match” systeem. Spannend, uitdagend en vaste wedstrijdtijd. in een dag klaar! Met je team strijdt je voor de club eer! Stilte op de baan? Ben je gek. Het publiek mag aanmoedigen tussen de punten door. En de spelers mogen het publiek opjagen! Er is zelfs een aanmoediging prijs voor het inspirerenste team 🙂

Met het “Set-Match”systeem zijn de wedstrijden ongeveer een half uur lang met een max van 40 minuten.   Met 1 snelle set weet je wie de partij wint. Bovendien speel je sneller door tot  6 games te spelen. Powergames, bij 40-40 beslissende punt zijn een optie van de organisatie. Het speciale EEM-cup tintje is het bonus systeem bij niveauverschil. Met je team speel je 5 wedstrijden en op twee banen is met ongeveer twee  a drie uur is de winnaar bekend.  Het niveau verschil binnen het team wordt gecompenseerd door bonuspunten.

Speciale  EEM-Cup regels voor snel en eerlijk spel:

  • Een set spelen tot de 6 games. Bij 5-5 dus een tiebreak!
  • Ben je een 8 en speel je tegen een 6?  Dan start je met 30:0 in de game!
  • Time out van 1 minuut mag.
  • Bij 40-40 gelijk een winnend punt voor de game. (optie)

Zie Eem cup reglement 21102015V02 voor uitleg.

Op 12 november 2017 gaan we ervoor op T Stort.  Per club 1 team van het recreatieve niveau. (KNLTB 9 tm 6). Zijn er meer dan 6 clubs. Dan spelen we op de woe of donderdag (8 en 9 Nov) voorronden tussen de clubs. Heb je meer teams van je club. Mail even of er plek is. Anders speel je onderling voorronden op je eigen park. Extra spannend wie mag de eer van de club verdedigen???

Winnaars: 2014 Randenbroek, 2015 Volta. ( regen 2016) Wie de vierde editie?

In het voorjaar 2017 spelden de toppers van de ITA teams hun ronde van de EEM cup . Flehite werd kampioen. ( Hoogland 2016)

Hebben jullie er zin in? Of vragen. Geef je op via mail aan:  sponsoring@tvstort.nl

EEM Cup organisatie (Rob, Bert en Dirk)

 

75 plus toernooi. 

Een dag gezellige dubbelen en samen 75 jaar of meer zijn? Voor de start van de competitie in het voorjaar spelen we. Een eendag gezelligheid toernooi.  75 plus toernooi

Het open toernooi is aan het einde van de zomer vakantie. Deze is van recreant tot lokale topper. Het open toernooi duurt een hele week en kent veel gezelligheid. Zelfs als je pas tennist kun je meedoen. of kijken:-)  Open Stort Toernooi (OST)

Zitgeluk Tiebreak Cup. Met korte klappen snel thuis? Strijden om een tiebreak en elkaar verrassen? Het Tiebreak toernooi is een uniek concept waar in een dag je alle wedstrijden speelt en met full service buitenbar en culinair genot. Van Fun tot nationale toppers spelen mee. Tiebreak Cup Stort. In  2016 was er een sabatical, maar in 2017 zijn we er weer met nieuwe hoofdsponsor Zitgeluk aan de kamp in het centrum .

logo_zitgeluk

tiebreak cup 2017