Cardiotennis

image

” Altijd al fit willen worden maar geen zin om dit in een sportschool te doen? Dan is dit uw kans!! Lekker een balletje staan met oefeningen die uw conditie beter maken?! Dit kan op tennisvereniging ’t Stort op vrijdagavond of woensdagochtend een paar keer per jaar!”

Cardio tennis is op een leuke manier bezig zijn met het lichaam, tennis gerelateerde oefeningen waarbij de conditie voorop staat. Het gaat erom dat de deelnemers fitter worden op een leuke manier. Er word geen moment zonder racket en bal gewerkt, de bedoeling is de grens op te zoeken en echt na de training het gevoel te hebben dat je wat gedaan hebt. De lessen die tot nu toe gegeven zijn waren erg leuk, de mensen waren enthousiast en het is voor ons als trainers leuk om ook op deze manier met de sport bezig te kunnen zijn. Het niveau qua tennis maakt niets uit, beginners tot ervaren spelers kunnen mee doen en kunnen ook bij elkaar in de groep zitten.

Het is een cursus van 5 lessen en kost 25 euro. (Niet leden 50 euro). Nieuwe  cursussen starten op woensdagochtend 11 juni van 10.00-11.00 en op vrijdagavond 13 juni van 19.00 tot 20.00.

Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

informatie bij Dunya Hagebeuk  email: dunyahagebeuk@hotmail.com

Cardio tennis Flyerctuk