Gratis Beach pro-clinic en Beach en cocktail

Extra event is dit jaar de gratis “Dubbel beach”. Voor als je niet mee kunt doen of gewoon gezellig een wilt beachen!  Er is een Beach tennis dubbelslag tijdens Open Stort. Met een echte “pro-clinic” op zaterdagmiddag 25 aug en “beach en cocktails” op vrijdag 31 augustus.

Zaterdagmiddag 25 aug van 15 tot 17 uur Beach Tennis Intro met internationale speler Roos de Hart vanuit Miami (BeachtennisMiami.com) en de BTA033 woman😉. Momenteel de hoogst gerankte Nederlandse in de ITF.

Het eerste uur is een clinic waarin zij de ins en outs van beach tennis uitlegt en tips & trucs zal geven. Het tweede uur is om te oefenen en partijtjes te spelen. Deelname is gratis.

Als tennis speler hoef je niet bang te zijn dat beach tennis je normale tennis spel in de war brengt. De ervaring leert dat het zelfs alleen maar kan verbeteren! Bewegen in het zand maakt je sneller op de baan en je volleys worden accurater. Wij zorgen voor paddles en ballen, dus je hoeft alleen wat water en eventueel een handdoekje mee te nemen. Trek gemakkelijke sportkleding aan en schoenen zijn niet nodig! Als je mee wil doen met de clinic zorg dan dat je er om 15 uur bent! Als je alleen met de partijtjes mee wil doen kan je om 16 uur aansluiten.

Diegene die met de clinic mee doen krijgen een Corona als beloning:-)

Op vrijdagavond 31 augustus de beroemde “beach en borrel met cocktail bar “ van toppers Imke en Tine. Een beproeft concept. Vanaf 19 uur ben je welkom. We spelen relaxte wedstrijdjes met elkaar.

Heb je zin? Je bent op beide momenten welkom!