van de voorzitter

De winter is vorige week echt binnengerold met 20 cm sneeuw. De hoofdtrainer Ronald en stagiaires maken van de nood een deugd. Met de jeugd werd er een mega sneeuwpop gemaakt.

Er is weer veel gebeurd. De najaarscompetitie is afgelopen met record inhaalwedstrijden van veteranen 1. De laatste in wegwaai IJburg. Succes was er voor de jonge dames jeugd op zondag en de dames op vrijdagavond. Gefeliciteerd.

Gezellige drukte bij de interne competitie die alle open gaatjes pakken om te spelen. Zelfs op de zondagochtend! Natuurlijk de actieve jeugdspelers van 6 t/m 10 jaar komen maandelijks voor de oranje en rood worldtour met ouders, opa’s en oma’s aan de kant.

Ondertussen waren er de nodige activiteiten: Beachclinics voor Mavomuurhuizen, een nieuwe training reactievermogen en stagelopen door Jesse, Jort en Maaike bij Tennisschool Hooijer.

Er ontstond een nieuwe traditie met een culinair “Stort diner” voor en door onze vrijwilligers. Perfect in ons gezellige clubhuis, met bijzondere creaties om je vingers erbij op te eten. Een prachtig voorbeeld van verbondenheid. Daar genieten we van.

Een ander primeur was een heus digitaal voetbal toernooi op de club. Het eerste FIFA toernooi. De 2018 versie.

Ontwikkelingen:

  • Sinds deze week hebben we nieuwe buren in het van Randwijckhuis. We heten hen van harte welkom, met name onze leden Jonah en vriendin.
  • We zijn in overleg over het behouden van onze achter toegang.
  • Er komt beter licht op de parkeerplaatsen en eerste beachvelden. De laatste door sponsor uitzendbureau Diverze.
  • Onze barkoelingen zijn verbeterd door horecakoelkasten met doorkijkdeuren.

Programma:

  • Vrijdag 22 december vanaf 19 uur: “Wie wint er toernooi”. Dat is as vrijdag voor iedereen. Inschrijfgeld? Neem lekkere hapjes mee! Veteranen 1 is er ook
  • Donderdag 25 januari vanaf 20.00: ALV met op de agenda oa. evaluatie beachtennis, brainstorm over rookbeleid en mogelijke grondaankoop bij de ingang. Agenda en vergaderstukken volgen in januari.

Van de ledenadministratie – let op:

  • Het huidige seizoen loopt alweer ten einde en we hopen natuurlijk dat iedereen gewoon lid blijft voor het nieuwe seizoen. Wil/moet je toch opzeggen, doe dat dan vóór 31 december via een mail aan ledenadm@tvstort.nl. Opzeggen na 31 december betekent dat je de volle jaarcontributie moet betalen.
  • Ben je volgend jaar 18 of ouder, dan geldt het seniorentarief. Als student kom je in aanmerking voor het voordelige studententarief. Ben je student, stuur dan vóór 31 december een kopie van je studentenpas naar ledenadm@tvstort.nl.

Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018!

Dirk Kramer, Voorzitter