Een succes pilot ICR 2016 en bedankt Vincent!

De eerste ICR zit er op! 

Najaar 2016: Veel enthousiaste, vuur en gezelligheid op de en naast de baan spelen van circa 70 potjes tot de 12 punten en een paar gelijke spelletjes hebben geleid tot:  

Enkel: In de enkel was Bert na ronde 5 al zeker van de overwinning. Voor zilver en brons werd nog volop gestreden.  

Uiteindelijk is Ignas er met het zilver vandoor gegaan. Meer dan terecht omdat hij met afstand de meest actieve speler in deze competitie was. Twee dubbels hadden in R6 een invaller nodig en 2 keer was Ignas daar om die dubbels uit de brand te helpen. Samen met zijn eigen partijen speelde Ignas maar liefst 78 games in de zesde ronde!! 

 Uitslag: 1. Bert van den Berg     2. Ignas Velthuizen  3. John Gruter 

Dubbel: In de dubbel steeg de spanning tot het kookpunt. Nadat Anita en Jean-Paul hun laatste partij nipt verloren, waren er ineens weer kansen voor de nummers 2 en 3. Met een dikke overwinning konden zij op het zelfde puntenaantal als Jean-Paul en Anita komen en hun passeren op gamesaldo. Suzanne en Annemarie hebben er alles aan gedaan, wonnen hun laatste pot, maar kwamen games tekort om Anita en Jean-Paul in te halen.

Uitslag1. Anita en Jean-Paul   2. Suzanne en Annemarie  3. André en Hanneke

Begin volgend jaar start de ICR2. Helaas neemt Vincent Kroes afscheid vanwege visueel ongemak. Tot grote spijt van hem en ons. Ester laat jullie weten hoe en wanneer precies.

Ik hoop dat jullie allemaal even enthousiast doorgaan en om de paar weken leuke wedstrijden blijven spelen!

 Groeten Dirk Kramer