TV ’t Stort Sportvereniging van het jaar 2018!!!!

Op 26 november is onze vereniging uitverkozen tot beste Sportvereniging van Amersfoort en verre omstreken.

Wij wisten al, dat we dat waren en nu de rest van de wereld ook.

Hulde aan ons bestuur, vrijwilligers en alle leden, die samen aan deze uitverkiezing hebben bijgedragen.

Wilt U ook lid worden van deze mooie vereniging ga dan naar http://www.tvstort.nl/wp3/lidmaatschap/aanmelden/ en meld je aan.

Het gehele jaar kan je bij ons op gravel spelen, dus wat let je?

 

 

Sportvereniging van het jaar 2018

🎉Jaaa 🎉!!! Tennisvereniging ‘t Stort is gisteren tijdens het sport gala 💃🕺 in de Flint “SPORTCLUB van het jaar” geworden💪🏆 !! Wat een geweldige prijs🙏!!

Waardering voor het feit dat we als relatief kleine sport vereniging erg actief zijn! Tennis voor alle leeftijden met een grote groep jeugd👌! Zowel recreatief als top niveau🏆!

Maar vooral ook omdat we maatschappelijk betrokken zijn! Dit door 🎾 clinic’s aan verschillende scholen in de buurt te geven. Denk aan speciaal onderwijs, basisscholen en middelbare scholen. Het faciliteren van een wandelgroep, een groep van de diabetes challenge! 🔝

Omdat we vernieuwen door onze beach banen🏝!! Van fun beach tot Nationale top & ITF! Denk aan Nederlands kampioen Beachtennis, Casper Gerth🏆!

Dit was allemaal niet mogelijk zonder de hulp van alle leden van ‘t Stort👍!! Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers🙏, het bestuur van onze mooie vereniging en uiteraard Tennisschool Hooijer!! 🎾

Kortom, een grote tennis familie op Tennisvereniging ‘t Stort!! 🎉🙏

#Trots #SportClubVanHetJaar🏆 #Gaaf🎈#Bedankt😊

Laatste kans: Inschrijving Blind-Dubbel-Date toernooi

Aanstaande woensdagavond 26 september, van 19.00 tot 23.00 uur organiseren we weer het Blind-Dubbel-Date toernooi. Dit keer gecombineerd met een leuke clinic: Biertappen!!

Inschrijven kan nog tot en met morgen via deze link ( Inschrijfformulier Stort dubbeldate toernooi ) of stuur een e-mail met je naam en speelsterkte naar: stortdubbeldate@gmail.com

Iedereen is welkom. Inschrijving is gratis, maar iets lekkers bij de koffie of borrel wordt erg op prijs gesteld.

Hopelijk tot dan,

Anita en Jean-paul

Inschrijving Wintertrainingen Geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de wintertrainingen. De wintertrainingen starten op maandag 8 oktober tot eind maart.

Zowel senioren als junioren kunnen zich inschrijven via het online inschrijfsysteem www.tennisschoolhooijer.nl.

Schrijf je snel in, want vol=vol. Inschrijven kan tot zaterdag 29 september.

Voor vragen, mail naar tennisschool.hooijer@gmail.com of neem telefonisch contact op met Ronald Hooijer ( 06 53 28 03 85 ).

Hopelijk tot snel op de baan.

Gratis Rainbow Tennis Toss voor iedereen!

Donderdag 26 Juli bruist de stad van vrolijkheid en verbinding met alle stadgenoten.  Tijdens de Gayparade Amersfoort organiseert dit jaat  ’t Stort een Rainbow Tennis Toss! Iedereen is welkom op deze  gezellige middag toss. Het park is al in de kleuren dankzij het jeugd kamp. Dus we zijn er klaar voor. Wil je meedoen? We starten om 15 uur en elke 30 minuten is er een speelronde. Later instappen kan ook. Meedoen kan voor alle leeftijden, leden en gezindten 🙂 Doe wat vrolijks aan.  De leukste kleding of geslagen bal nomineren we.  S’avonds is er veel gezelligheid en muziek op de pleinen in de stad. Heb je zin dan kom je mee met ons.

Nadere  info  .

Aanmelden via dit formulier

Tot de 26ste. Groeten Dirk