Laatste kans: Inschrijving Blind-Dubbel-Date toernooi

Aanstaande woensdagavond 26 september, van 19.00 tot 23.00 uur organiseren we weer het Blind-Dubbel-Date toernooi. Dit keer gecombineerd met een leuke clinic: Biertappen!!

Inschrijven kan nog tot en met morgen via deze link ( Inschrijfformulier Stort dubbeldate toernooi ) of stuur een e-mail met je naam en speelsterkte naar: stortdubbeldate@gmail.com

Iedereen is welkom. Inschrijving is gratis, maar iets lekkers bij de koffie of borrel wordt erg op prijs gesteld.

Hopelijk tot dan,

Anita en Jean-paul

Inschrijving Wintertrainingen Geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de wintertrainingen. De wintertrainingen starten op maandag 8 oktober tot eind maart.

Zowel senioren als junioren kunnen zich inschrijven via het online inschrijfsysteem www.tennisschoolhooijer.nl.

Schrijf je snel in, want vol=vol. Inschrijven kan tot zaterdag 29 september.

Voor vragen, mail naar tennisschool.hooijer@gmail.com of neem telefonisch contact op met Ronald Hooijer ( 06 53 28 03 85 ).

Hopelijk tot snel op de baan.

Gratis Rainbow Tennis Toss voor iedereen!

Donderdag 26 Juli bruist de stad van vrolijkheid en verbinding met alle stadgenoten.  Tijdens de Gayparade Amersfoort organiseert dit jaat  ’t Stort een Rainbow Tennis Toss! Iedereen is welkom op deze  gezellige middag toss. Het park is al in de kleuren dankzij het jeugd kamp. Dus we zijn er klaar voor. Wil je meedoen? We starten om 15 uur en elke 30 minuten is er een speelronde. Later instappen kan ook. Meedoen kan voor alle leeftijden, leden en gezindten 🙂 Doe wat vrolijks aan.  De leukste kleding of geslagen bal nomineren we.  S’avonds is er veel gezelligheid en muziek op de pleinen in de stad. Heb je zin dan kom je mee met ons.

Nadere  info  .

Aanmelden via dit formulier

Tot de 26ste. Groeten Dirk

Jeugdkamp groot succes!!!!

Voor het eerst sinds jaren was het jeugdkamp weer op ’t Stort. Meer dan 60 kinderen sliepen in tenten en de kantine. Dat  was toch weer spannend.

Het was weer een groot feest met tennis, stormbaan, zwembad en uiteraard ook nog ff in het zand spelen op de beach banen.

De begeleiding is gebroken, maar het was de moeite waard.

Ook weer lekker frietjes gegeten !!

Volgend jaar weer op ’t Stort

Jeugdkamp Stort

Volgend weekend 14-15 juli vindt het jaarlijkse jeugdkamp plaats op het park van ’t Stort.

Dit betekent dat de tennis- en beachbanen niet beschikbaar zijn op zaterdag 14 juli en zondag 15 juli tot 13.00.