Van de voorzitter

Beste Stortenaren.

De zomer is volop aan de gang en de banen bruisen van mooie ballen en creatieve schoten. Bewust of onbewust? Dat is dan vaak de vraag 🙂

Er gebeurd veel. De nieuwe leden zijn van harte welkom geheten door bestuur en Barcomissie. De senioren krijgen mogelijk een aanspreekpunt ter kennismaking van een bestaand lid. De entree en beachvelden zijn aangekleed.

De interne (IRC) en voorjaars competitie zijn alweer bijna klaar. Verschilde team strijden komend wekeinde voor winst (zes stuks) of behoud in hun klasse. Met name bij ons eerste mixteam, hoogste niveau zaterdag, ligt het zo dicht bij elkaar dat ze zowel kunnen degraderen als derde kunnen eindeigen.  Super spannend dus! Mix 1 spelen zaterdag de laatste keer thuis. Alle support helpt. Kom ze zaterdagmiddag de 27ste s.v.p. aanmoedigen en geniet van hun fantastische niveau op het Stort!!!

Het beachteam start op Hemelvaartsdag het eerste nationale ranglijstoernooi met 30 deelnemers. Het opbouwen van een naam in de beachtennis wereld is een hele klus. Sebastiaan Flohr en Casper Gerth trekken er met BTA033.nl hard aan. Wilt u zien hoe de energieke en sportieve wedstrijden gaan? De 25ste heeft u de eerste kans.

Op 3 juni hebben we de kampioenen en team BBQ. U bent van harte welkom! Ook als u in een IRC team/duo speelt of niet in een team zit.  Opgeven kan via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=A5BC68E5-D395-4636-8C4E-C989721B13C1. Mail tc@tvstort bij vragen.

Op 4 en 5 juni de “New Dutch Open” als ITF toernooi op Stort beach. zie toernooiprogramma op bta033.nl.

Wie je zelf eens beachtennis spelen? Elke woe avond 19.30 is er de open groep “Funbeach”. of een clinic met je team, verjaardag of werk?

Leuk is te vermelden het planten van de buurtfruithaag van miniappelboompjes samen met de Kingmaschool. Deze u bij de entree aan de Kingma zijde.

Het programma.

  • Hemelvaart 25 mei ranglijst beachtennis toernooi. “Stort Beach”
  • zaterdag 27 mei en 28 mei laatste competitie dag met tip de zaterdag middag voor support!
  • 3 juni kamioenen BBQ. vanaf 17.30. Doe mee
  • 4 en 5 juni “New Dutch Open”ITF van Beachtennis toernooi van BTA033 op “Stort Beach”.
  • 11-12 Juni jeugdkamp (in Barneveld).
  • 18 Juni ouder Kind toernooi
  • 27-6/3-7 Open Stort Jeugdtoernooi. ( inclusief beachtennisen winnen van
  • 1 en 2 juli Nationaal ranglijst toernooi Beachtennis. BTA033
  • 8/7 Tiebreak Cup met nieuwe hoofdsponsor Zitgeluk.nl

Kortom heel veel leuke spel en gezelligheid op ’T Stort.

Tot op of naast de baan!

Gr Dirk Kramer

Tropical Summer Jeugdkamp 2017 TV ’T Stort & LTC Barneveld!!

IMG_2657

JAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Na wat langer wachten is het weer zover…
Jeugdkamp
Ook dit jaar weer met een superleuke stormbaan, springkussens, slapen in de hal en andere leuke activiteiten op en naast de tennisbaan.
Het jeugdkamp vindt plaats op 1 & 2 Juli bij LTC Barneveld.
Ken jij een vriendje of vriendinnetje die hier ook graag bij wil zijn? Hij/zij kan zich ook aanmelden en bij dit supertoffe weekend zijn! ☺
De inschrijving van het jeugdkamp sluit op 19 Juni
**Deelname aan jeugdkamp is op eigen risico**

Je kan je inschrijven door hier je formulier te downloaden. Hierop staan ook verdere instructies

 

Tie Break Cup 8 juli 2017 !!!!

Logo-TiebreakCup

Na een jaar van afwezigheid zijn we weer terug en hoe!

De voltallige commissie van het  Open Stort Toernooi heeft samen met wat oudgedienden besloten om de Cup weer nieuw leven in te blazen.Toptennis op het Stort, maar ook Advanced en  Fun. Het gaat er maar om, dat we een super tennisdag zullen gaan beleven

Wij hebben er in ieder geval heeeeel veeel zin in en hopen jij ook. Je kunt je hier inschrijven.

Tot ziens op de 8e juli!!!

De Tie Break Commissie

Inschrijven voor de Najaarscompetitie

Vorig jaar was een succes met heroïsche partijen en dito kampioenen.

Als je (weer) met een team (hetzelfde of een ander) competitie zou willen spelen, graag dit formulier invullen en terugmailen of in de kantine neerleggen.(graag melding per mail, dat je dat gedaan hebt).

Let je even op de inleverdatum? 22 mei

De teams , die afgelopen seizoen hebben gespeeld hebben in principe voorrang, maar de TC kan hier in voorkomend geval van afwijken.

Kijk hier, wat de inschrijfmogelijkheden zijn. (Er zijn wat nieuwe onderdelen bijgekomen).

Met sportieve groeten,

Namens de TC

Mike

Paasei raden voor de jeugd!

In het vernieuwde clubhuis starten we gelijk een raad wedstrijd voor de jeugd (tm 18 jaar). Raad de paaseieren?  Het grote glas staat in het clubhuis. de trainers weten waar. of je ontdekt het zelf. Tm 1ste paasdag kun je via de Faceboek Stort pagina. je naam en aantal opgeven. De winnaar verdient de eieren of paashaas.  Trekking door jury trainers en notaris Marian:-).

Bekendmaking via  facebook tennisvereniging ’t Stort

paasei 2017

Fun Beach groep op Woe avond

Fun beach groep start op Koningsnacht!.oranje rackets

Wil je met een groepje enthousiastelingen actief zijn?Laagdrempelige beachtennis met ondersteunde en veel fun , lekkere inspanning en toch relaxed. Je kunt vrij spelen en mensen leren kennen met begeleiding. Deze open groep is op de woensdag avonden. De groep start om 19.30. Na 20.30 vrij spel. Je kunt meedoen via een Fun Beach rittenkaart. 10 keer a 30 euro. Op deze wijze is meedoen elke week weer een vrijheid om te kiezen. (* Voor stortleden of met zomer lidmaatschap)  De start is vanaf woe 26 April. Stort Beach samenwerking met Van Sport en Recreatie staan voor je klaar. De eerste keer proberen kan altijd. Meld je aan via mtevanveen@hetnet.nl

stort beach Logo

Nieuw= Beachtennis lessen

BTA033 logo wit

Beachlessen op ’t Stort Beach? Fun en sportief! Dat kan  met een gratis proefles op 21 April. Wil je daarna meer? Dat kan. Voor 5 lessen a 30 euro. De trainers van tennisschool Hooijer en BTA033 brengen je graag de relaxte en sportieve kneepjes van het “beachtennis” vak bij.  Vanaf 21 April van 19.30 tm 20.30. Daarna is er mogelijkheid voor vrij spelen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen!

Meld je aan via tennisschool.hooijer@gmail.com

Meer Beachtennis nieuws 

stort beach

 

Opening Seizoen 2017, inplannen bardiensten

Beste Stortleden,

Zaterdag 1 april openen we het tennisseizoen 2017!

Inplannen bardiensten

Vanaf nu kunnen bardiensten worden ingepland op www.afhangbord.nl. Was je vorig jaar Stortlid, dan kun je inloggen met je KNLTB-nummer of e-mail adres en je wachtwoord. Ben je nieuw op ’t Stort dan kun je enkele dagen na inschrijving met je e-mailadres of KNLTB-nummer een wachtwoord aanvragen op www.afhangbord.nl en kun je direct inloggen. Vink als nieuw lid na het inloggen alsjeblieft de optie “informatie delen” aan zodat andere leden je contactgegevens kunnen vinden in de ledenlijst. Om te worden ingewerkt in de bar of om wat meer uitleg te krijgen kun je je eerste bardienst plannen op een dienst met een dubbele barbezetting waarop iemand anders al is ingeschreven. Lees verder Opening Seizoen 2017, inplannen bardiensten

Lente update van de voorzitter

Bericht van de voorzitter

no 7, 19-03-2017

Beste Stortenaren.

De Lente begint door te breken met de narcissen die al in bloei staan. Ee gebeurt veel op het Stort om een moderner park klaar te hebben voor de opening op 1 April. Het clubhuis “make over“ team is nog in volle vaart bezig. Ook het tuinteam met Hovenier Willem Teeuwissen sloegen zich gisteren door de regen. Nieuwe bielzen aan de noordzijde, snoeien en een plukje nieuwe pluimhortensia’s.

Ons stoere beachteam is aan het regelen, graven en spitten om de beachbanen goed te krijgen en een eigen tribune “Hill” aan te leggen. Professionele palen gehaald uit het verre Boekeloo! We kregen vorige week fantastische nieuws: Het Stort krijgt zowaar een ITF beach toernooi op het park. 4 en 5 juni hebben we weer een soort van “Dutch open” in Amersfoort. Nu de “Dutch Open Beach”

Last but not least zijn Thijs van Veen en Wim Bessel druk bezig met het voorjaarsonderhoud van de banen. Door vorst en nattigheid kon het niet in januari en februari. Nu kan het gelukkig wel. Hun unieke gefaseerde aanpak betekent dat er komende week wel gespeeld kan worden, zij het slechts op halve capaciteit.

De tennismuur wordt gerenoveerd en krijgt een vloer van tegels. Of toch maar een zwembad doen?

Voor de make-over gaat John Wilmonts proberen een bijzondere lamp te maken. hierin worden houten rackets verwerkt. Wie heeft er nog één thuis? Dan kan hij aan de slag! mail bestuur@tvstort.nl of geef deze aan de trainer.

Het programma.

25 maart: Voorjaarsschoonmaak. De komende zaterdag is er schoonmaak op t Stort van 9.30 tm 14.30 uur. Dit kan men doen ipv bardienst. Opgeven bij bestuur@tvstort.nl

25 Maart: Clinic voor vrijwilligers. De NL kampioen komt clinics geven aan de vrijwilligers van het Stort. Hoe leuk is het om vrijwilliger bij ’t Stort te zijnJ

26 Maart: EEMcup van toppers uit de regio. Ons eerste Mix-team organiseert dit. U bent van harte welkom om hen aan te moedigen!

1 April: 75+ toernooi. 1 april organiseren we het laagdrempelige en gezellige 75 Plus toernooi. Met zijn tweeën samen 75 of ouder. Dus partners, vader en dochter, moeder en zoon, buren. Ben je alleen en wil je meedoen. Dan kunnen we matchen. Opgeven kan nog steeds. Mail svp tc@tvstort.nl. Om 15.00 officiële opening van seizoen, park en clubhuis.

7 april: Start competitie. Begin April begint de competitie van 7 keer spelen. Over onze prachtige teams. volgende keer meer!

 

make over 7make-over 1make-over 3make over 4make over 5make over 6make over 2

 Kortom er gebeurt veel op ’T Stort. Bijna klaar voor de opening.

Tot op of naast de baan J

Gr Dirk Kramer