Gratis Rainbow Tennis Toss voor iedereen!

Donderdag 26 Juli bruist de stad van vrolijkheid en verbinding met alle stadgenoten.  Tijdens de Gayparade Amersfoort organiseert dit jaat  ’t Stort een Rainbow Tennis Toss! Iedereen is welkom op deze  gezellige middag toss. Het park is al in de kleuren dankzij het jeugd kamp. Dus we zijn er klaar voor. Wil je meedoen? We starten om 15 uur en elke 30 minuten is er een speelronde. Later instappen kan ook. Meedoen kan voor alle leeftijden, leden en gezindten 🙂 Doe wat vrolijks aan.  De leukste kleding of geslagen bal nomineren we.  S’avonds is er veel gezelligheid en muziek op de pleinen in de stad. Heb je zin dan kom je mee met ons.

Nadere  info  .

Aanmelden via dit formulier

Tot de 26ste. Groeten Dirk

Jeugdkamp groot succes!!!!

Voor het eerst sinds jaren was het jeugdkamp weer op ’t Stort. Meer dan 60 kinderen sliepen in tenten en de kantine. Dat  was toch weer spannend.

Het was weer een groot feest met tennis, stormbaan, zwembad en uiteraard ook nog ff in het zand spelen op de beach banen.

De begeleiding is gebroken, maar het was de moeite waard.

Ook weer lekker frietjes gegeten !!

Volgend jaar weer op ’t Stort

Jeugdkamp Stort

Volgend weekend 14-15 juli vindt het jaarlijkse jeugdkamp plaats op het park van ’t Stort.

Dit betekent dat de tennis- en beachbanen niet beschikbaar zijn op zaterdag 14 juli en zondag 15 juli tot 13.00.

Mix 1 Tweede van Nederland

Zaterdag jl op herhaling tegen Rapiditas. Tijdens de competitie net verloren, dus wisten onze Toppers, dat ze aan de bak konden.

Nu in een iets andere opstelling (Roeland speelde alleen de dubbels) werd na een 2-0 achterstand gewonnen. In heel Europa werd deze wedstrijd bijna live gevolgd via een snel in het leven geroepen APP.

Op zondag dus de finale tegen HTC Son Tennis, die na een 1-1 (knap gewonnen single van Casper) net verloren ging.Het werd wel 4-1 voor Son, maar had net zo goed andersom kunnen zijn.

Een super weekend met helaas net niet het gehoopte resultaat.

Klasse!!!!!!

En dit is hem dan:

Volgend jaar die met de 1e erop!!!

Uniek: Stort Mix 1 doet mee aan play-offs voor het landskampioenschap!

Tijdens het aandachtsgeweld van Rosmalen zou je haast vergeten dat onze kanjers van Mix 1 met een topprestatie bezig zijn. Dunya, Evianne, Roeland en Casper spelen in de kwart finale voor het landskampioenschap op zaterdag! In Alkmaar strijden ze tegen de nr 2 van vorig jaar.  Het vriendenteam speelt als echte amateurs. Alleen af en toe een biertje van de voorzitter;-)  We wensen ze alle succes en plezier. Wil je life updates. meldt je aan voor de play-offs appgroep. app naar 06 51718067

Daka Open Stort Toernooi (ITA) 2018

Vanaf 25 augustus gaat het Daka Open Stort Toernooi 2018 (ITA) weer van start.Wil je erbij zijn schrijf je dan op tijd in.
Vorige jaren moesten we een hoop mensen teleurstellen, omdat we meer dan vol zaten.
We gaan er weer een mooi feest van maken, zoals jullie van ons gewend zijn.
Schrijf je hier in.

Jeugdtoernooi

Beste kids,
 
Ook dit jaar is er  ‘Het Jeugdtoernooi’ bij TV ’t Stort in Amersfoort. Het toernooi vindt plaats in de week van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli.  
 
Het jeugdtoernooi is voor alle jeugdleden van TV ’t Stort. “Fun” staat in dit toernooi centraal, het is een laagdrempelig toernooi waarbij iedere deelnemer gegarandeerd een prijs wint! Geef je je op voor het toernooi dan zal je spelen met de bal waarmee je ook traint. Het is dus niet voor KNLTB ranking.
 
Elke dag zal er op tijd een andere balkleur wedstrijdjes spelen. Er kan voor zowel enkel als dubbel ingeschreven worden ( m.u.v. rood ). 
De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 16.00 en 19.00/20.00, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. 
 
Maandag : gele bal
Dinsdag : groene bal
Woensdag : rode bal
Donderdag : oranje bal
Vrijdag : beachtennis event (voor iedereen)
 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar tvstort@outlook.com met daarin het volgende : naam, kleur bal, enkel en/of dubbel ( met wie )

Inschrijfgeld is 5 euro per persoon, betalen kan op de desbetreffende speeldag.
 
Wij hopen dat alle kids mee doen aan dit super gezellige jeugdtoernooi! Het thema is DISCO, ook dit jaar kunnen er weer prijzen gewonnen worden voor de meest mooie outfit van de dag. 
 
Wij hebben er al veel zin in!  
Als u nog vragen heeft, kan u altijd mailen.
 
Met vriendelijke groet,
Jeugdtoernooi Commissie
 
Harmen Severeins
Niels Doleweerd
Jort Boonstra
Thijs Konijn
Jesse Furrer
Carla van Ommen
Ronald Hooijer